Poisťovne UNION znamenajú odbornosť, férovosť a transparentnosť

Union predstavuje na Slovensku jedinečný typ spojenia dvoch poisťovní. Orientuje sa na poskytovanie veľmi kvalitných a dostupných služieb.

Obidve spoločnosti Union sú zamerané na spokojnosť klienta, ktorý môže využiť služby v oblasti verejného zdravotného poistenia aj kompletného univerzálneho poistenia. Je stabilnou, tradičnou a konzervatívnou spoločnosťou, ktorá je súčasťou medzinárodnej finančnej skupiny Achmea, pôvodom z Holandska, s vyše dvestoročnými skúsenosťami. Ponúka životné, neživotné a zdravotné poistenie a služby spojené s dôchodkovým sporením a zdravím. Značka je vnímaná ako veľmi silná a spája sa s hodnotami, ako sú odbornosť, férovosť a transparentnosť. Na Slovensku je s celkovým počtom klientov štvrtou najväčšou poisťovňou.

Náhodné a nepriaznivé situácie môžu postihnúť každého z nás. Škody vo firmách, straty na súkromnom majetku, operácie v nemocnici, úrazy, ťažké choroby a iné rizikové životné udalosti nás neraz pripravia o peniaze alebo o možnosť zarobiť ich na určitý čas alebo navždy. Zmysel poistenia chce poisťovňa Union naplniť tým, že má v zložitých životných aj zdravotných situáciách pripravené pre klienta peniaze ako formu kompenzácie, keď je naozaj zle, keď rôzne nebezpečenstvá sa nečakane zmenia z hroziacich rizík na zlú realitu.

Poistenie môže mať aj pozitívny charakter, poslúži napríklad ako súkromná penzia alebo finančne zabezpečený štart mladých ľudí do života a podobne. Životné poistenie je súčasťou tretieho piliera dôchodkového zabezpečenia a má dve formy: klasickú kapitálovú a modernejšiu investičnú. Tento spôsob súkromnej penzie je úplne nezávislý na vývoji politickej situácie v štáte. Štátne sociálne financie sú silne politicky ovplyvňované. Človek na Slovensku nemá žiadnu záruku, ako sa bude finančná aj politická situácia v budúcnosti vyvíjať. Preto je dobré budovať si svoju nezávislosť pre nepríjemné životné udalosti, ale aj pre pozitívne, akou je napríklad spokojná staroba.

Union zdravotná poisťovňa je historicky prvou súkromnou poisťovňou verejného zdravotného systému na Slovensku. Uplatňuje excelentné služby a inovácie tak, aby svojim klientom ponúkla jedinečný rozsah zdravotného krytia a množstvo benefitov. V roku 2010 získala za produkt Zdravotné poistenie a za inovatívny prístup a nadštandardné služby ocenenie Zlatá minca. V roku 2011 získala strieborné ocenenie v rovnakej kategórii. Aj  v roku 2013 potvrdila zdravotná poisťovňa svoje výnimočné postavenie na trhu a opäť získala prvé miesto v kategórii Zdravotné poistenie.

Union poisťovňa bola založená v roku 1992 a je jednou z najskúsenejších poisťovní na slovenskom trhu. Má silné postavenie v oblasti neživotného poistenia, je vedúcou poisťovňou v oblasti cestovného ruchu a priekopníkom v  individuálnom zdravotnom poistení. Ako prvá uviedla na trh online a SMS úrazové poistenie. Osemkrát získala prvé miesto v súťaži Zlatá minca s produktmi cestovného poistenia a tiež ocenenia v kategóriách investičného životného poistenia, havarijného poistenia, poistenia podnikania a ďalších. Podľa štatistických prieskumov nadácie Zlatá minca má Union poisťovňa najviac lojálnych klientov na slovenskom trhu.

V prípade záujmu získate viac informácií na našich kontaktných miestach:

Lučenec

Dr. Ľudovíta Bazovského 41

Katarína Lalíková 047/ 281 51 12

Lenka Chamulová 047/ 281 51 11

Po – Pia: 08:00 – 11:30 | 12:00 – 17:00

Rimavská Sobota

SNP 20

Ingrid Murányiová 047/ 501 12 51

Po – Pia: 08:00 – 11:15 | 12:00 – 16:00

Veľký Krtíš

Banícka 9-11, Blok 2

Zdenka Ďuricová 047/ 483 18 98

Po – Pia: 08:00 – 11:15 | 12:00 – 16:00

So – Ne: Zatvorené

V prípade záujmu o informácie ohľadom spolupráce na manažérskej úrovni volajte

Josef Gomolčák - 0911 784 116.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.

Bratislava má najmodernejšiu linku na triedenie surovín

V Bratislave včera predstavili novú automatizovanú separačnú linku, ktorá využíva celosvetovo najvyspelejšie technológie.