Ušetrite vďaka Úverovej revolúcii

Prvá stavebná sporiteľňa vám odpustí poplatky a zaplatí úroky aj poistenie za vás.

Úroveň ako aj možnosti bývania na Slovensku rastú, ale dostupnosť je najmä pre ľudí z regiónov či mladé rodiny stále limitovaná hlavne finančnými možnosťami. O to, aby bolo bývanie dostupnejšie pre všetkých, sa už vyše 20 rokov stará líder v oblasti bývania - Prvá stavebná sporiteľňa. O jej aktuálnej akcii s názvom Úverová revolúcia sa rozprávame s Ing. Kamilom Timurom, riaditeľom odbytu PSS, a. s.

Čo to Úverová revolúcia vlastne je?

- Úverová revolúcia je balík zliav, výhod a bonusov, s ktorými môže stavebný sporiteľ pri financovaní svojho bývania ušetriť veľmi zaujímavé peniaze. Stačí ak nás do konca apríla požiada o medziúver a my mu odpustíme decembrové splátky úrokov z medziúveru počas celej doby jeho splatnosti. Pri priemernej výške medziúveru 20 tisíc € a priemernej dobe splatnosti 13,6 roka môže klient ušetriť viac ako 1400 €. A tým, ktorí ešte nie sú našimi klientmi, a chceli by využiť túto výhodnú ponuku, umožníme uzatvoriť si zmluvu o stavebnom sporení v úverovej tarife úplne zdarma.

Spomenuli ste ale aj výhody a bonusy. Môžete byť konkrétnejší?

- Jednou z výhod je, že žiadateľovi o medziúver sprostredkujeme tiež Unikátne poistenie jeho domácnosti a prvé 2 roky poistného zaňho zaplatíme my. Klient sa zabezpečí proti nečakaným nepríjemným udalostiam a ešte aj ušetrí.

Samostatné bývanie je častokrát nedostupné hlavne pre mladé rodiny s deťmi. Mysleli ste pri Úverovej revolúcii aj na ne?

- Samozrejme, nezabudli sme ani na mladé rodiny. Ak u nás splácajú úver na bývanie a do troch mesiacov od narodenia dieťaťa podajú žiadosť, umožníme im odklad úverových splátok až o pol roka. Stačí len predložiť rodný list dieťaťa. Rodičia môžu zároveň, rovnako do 3 mesiacov, uzatvoriť zmluvu o stavebnom sporení pre svoje dieťatko v tarife Junior extra zadarmo. Vklady na zmluvách úročíme až 2 % ročne. Kto sporí, má nárok aj na štátnu prémiu. V tomto roku maximálne 66,39 €. A po splnení podmienok a dosiahnutí dospelosti garantujeme nárok na stavebný úver s nemenným úrokom už od 2,9 % ročne.

- - - - - -

Viac informácií o stavebnom sporení získate na tel. č. 02/58 55 58 55 alebo na www.pss.sk.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.