Ušetrite vďaka Úverovej revolúcii

Prvá stavebná sporiteľňa vám odpustí poplatky a zaplatí úroky aj poistenie za vás.

Úroveň ako aj možnosti bývania na Slovensku rastú, ale dostupnosť je najmä pre ľudí z regiónov či mladé rodiny stále limitovaná hlavne finančnými možnosťami. O to, aby bolo bývanie dostupnejšie pre všetkých, sa už vyše 20 rokov stará líder v oblasti bývania - Prvá stavebná sporiteľňa. O jej aktuálnej akcii s názvom Úverová revolúcia sa rozprávame s Ing. Kamilom Timurom, riaditeľom odbytu PSS, a. s.

Čo to Úverová revolúcia vlastne je?

- Úverová revolúcia je balík zliav, výhod a bonusov, s ktorými môže stavebný sporiteľ pri financovaní svojho bývania ušetriť veľmi zaujímavé peniaze. Stačí ak nás do konca apríla požiada o medziúver a my mu odpustíme decembrové splátky úrokov z medziúveru počas celej doby jeho splatnosti. Pri priemernej výške medziúveru 20 tisíc € a priemernej dobe splatnosti 13,6 roka môže klient ušetriť viac ako 1400 €. A tým, ktorí ešte nie sú našimi klientmi, a chceli by využiť túto výhodnú ponuku, umožníme uzatvoriť si zmluvu o stavebnom sporení v úverovej tarife úplne zdarma.

Spomenuli ste ale aj výhody a bonusy. Môžete byť konkrétnejší?

- Jednou z výhod je, že žiadateľovi o medziúver sprostredkujeme tiež Unikátne poistenie jeho domácnosti a prvé 2 roky poistného zaňho zaplatíme my. Klient sa zabezpečí proti nečakaným nepríjemným udalostiam a ešte aj ušetrí.

Samostatné bývanie je častokrát nedostupné hlavne pre mladé rodiny s deťmi. Mysleli ste pri Úverovej revolúcii aj na ne?

- Samozrejme, nezabudli sme ani na mladé rodiny. Ak u nás splácajú úver na bývanie a do troch mesiacov od narodenia dieťaťa podajú žiadosť, umožníme im odklad úverových splátok až o pol roka. Stačí len predložiť rodný list dieťaťa. Rodičia môžu zároveň, rovnako do 3 mesiacov, uzatvoriť zmluvu o stavebnom sporení pre svoje dieťatko v tarife Junior extra zadarmo. Vklady na zmluvách úročíme až 2 % ročne. Kto sporí, má nárok aj na štátnu prémiu. V tomto roku maximálne 66,39 €. A po splnení podmienok a dosiahnutí dospelosti garantujeme nárok na stavebný úver s nemenným úrokom už od 2,9 % ročne.

- - - - - -

Viac informácií o stavebnom sporení získate na tel. č. 02/58 55 58 55 alebo na www.pss.sk.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.