Štvrtok, 25. apríl , 2019

Spojenie zmyselnej krásy a kvalitnej kozmetiky Doliva!

Starostlivosť o pleť a telo je neodmysliteľnou súčasťou života každej ženy, ktorá si chce zachovať svieži a mladistvý vzhľad pokožky.

Práve prírodné výťažky z rastlín sú tajomstvom na krásu, zdravie a vitalitu. Vedia to aj odborníci, ktorí tvoria kompletné rady produktov kozmetiky Doliva. Vyznačuje sa obsahom výhradne najkvalitnejšieho panenského olivového oleja z Toskánska a ďalších starostlivo vybraných účinných naturálnych zložiek. Spojenie krásnych žien MISS Slovensko 2014 a prírodnej kozmetiky Doliva bolo preto len otázkou času.

doliva

Zdravá pokožka je krásna pokožka

Každý prípravok kozmetiky Doliva obsahuje panenský olivový olej „extra vergine“, ktorý má preukázané liečebné účinky na pokožku. Zelené zlato, ako sa olivový olej nazýva, je najvyššej kvality a je vyrobené zo zmesi olív pochádzajúcich z kontrolovaného zberu. Jedine tento vysokokvalitný olej je vhodnou zložkou pre inovatívny kozmetický rad prípravkov. Čisté prírodné účinné látky zabezpečujú neopakovateľný zážitok pre telo i dušu. Doliva nie je kozmetikou, ktorá ostáva len na povrchu. Fenoly v nej obsiahnuté prenikajú hlboko do pokožky a prirodzeným spôsobom účinkujú na živé bunky.

Spoločnosť Naturprodukt bola založená v roku 1993. Jej najväčším dodávateľom je firma Dr. Theiss Naturwaren, ktorá vyrába prípravky na báze extraktov liečivých bylín a kozmetiku s obsahom jedinečných látok získaných z rastlín. V sortimente nájdeme fytofarmaká, doplnky výživy, prípravky na starostlivosť o pokožku a vlasy, ako aj špeciálnu lekárenskú kozmetiku. Viac informácií o spoločnosti a produktoch sa dozviete na www.naturprodukt.sk

ENVIRO DEŇ v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.