Spojenie zmyselnej krásy a kvalitnej kozmetiky Doliva!

Starostlivosť o pleť a telo je neodmysliteľnou súčasťou života každej ženy, ktorá si chce zachovať svieži a mladistvý vzhľad pokožky.

Práve prírodné výťažky z rastlín sú tajomstvom na krásu, zdravie a vitalitu. Vedia to aj odborníci, ktorí tvoria kompletné rady produktov kozmetiky Doliva. Vyznačuje sa obsahom výhradne najkvalitnejšieho panenského olivového oleja z Toskánska a ďalších starostlivo vybraných účinných naturálnych zložiek. Spojenie krásnych žien MISS Slovensko 2014 a prírodnej kozmetiky Doliva bolo preto len otázkou času.

doliva

Zdravá pokožka je krásna pokožka

Každý prípravok kozmetiky Doliva obsahuje panenský olivový olej „extra vergine“, ktorý má preukázané liečebné účinky na pokožku. Zelené zlato, ako sa olivový olej nazýva, je najvyššej kvality a je vyrobené zo zmesi olív pochádzajúcich z kontrolovaného zberu. Jedine tento vysokokvalitný olej je vhodnou zložkou pre inovatívny kozmetický rad prípravkov. Čisté prírodné účinné látky zabezpečujú neopakovateľný zážitok pre telo i dušu. Doliva nie je kozmetikou, ktorá ostáva len na povrchu. Fenoly v nej obsiahnuté prenikajú hlboko do pokožky a prirodzeným spôsobom účinkujú na živé bunky.

Spoločnosť Naturprodukt bola založená v roku 1993. Jej najväčším dodávateľom je firma Dr. Theiss Naturwaren, ktorá vyrába prípravky na báze extraktov liečivých bylín a kozmetiku s obsahom jedinečných látok získaných z rastlín. V sortimente nájdeme fytofarmaká, doplnky výživy, prípravky na starostlivosť o pokožku a vlasy, ako aj špeciálnu lekárenskú kozmetiku. Viac informácií o spoločnosti a produktoch sa dozviete na www.naturprodukt.sk

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.