Utorok, 7. apríl, 2020 | Meniny má Zoltán

Najobľúbenejšia cestovka na Slovensku

V každoročnej ankete časopisu Cestovateľ sa TIP travel už tretíkrát po sebe stal najobľúbenejšou cestovnou kanceláriou na Slovensku.

V každoročnej ankete časopisu Cestovateľ sa cestovná kancelária TIP travel stala najobľúbenejšou cestovkou na Slovensku. Anketu už tradične poriada Slovenská asociácia cestovných kancelárií  a cestovných agentúr, Zväz cestovného ruchu SR, výstavisko Incheba a odborný časopis Cestovateľ. Čitatelia, cestovatelia a dovolenkári hlasujú v mnohých kategóriach a v tej najzásadnejšej "O najobľúbenejšiu CK"tretíkrát po sebe (2011, 2012 a 2013) vyhrala CK TIP travel.

Generálny riaditeľ víťaznej kancelárie Juraj Vitko: "Hlasy za naše ocenenia a víťazstvá sú najväčším uznaním našej práce a zároveň sú tou najväčšou motiváciou robiť veci ešte lepšie."

TIP travel bol od roku 1990 priekopníkom cestovania Slovákov do letných prímorských destinácií, jeho klientela pravidelne rastie a momentálne je lídrom na dovolenkovom trhu. Už 25 rokov určuje trendy v pobytových zájazdoch a pravidelne otvára nové destinácie. V tomto roku spoločnosť expandovala do Česka, kde ponúka tak ako na Slovensku letecké pobytové dovolenky pri mori s pestrou paletou služieb, širokým spektrom ubytovacích kapacít - od apartmánových domov až po luxusné hotelové rezorty s aquaparkami, spa a wellness službami, golfovými ihriskami či "ultra all inclusive" stravovaním.

Zanietenie, s akým sa celý tím TIP travel aktuálne pripravuje na novú letnú sezónu, vystihuje najlepšie ich motto: "Milujeme leto". Celý kolektív zamestancov, delegátov a animátorov verí, že sa im ocenenie "Najobľúbenejšia CK na Slovensku" podarí obhájiť aj v sezóne 2014.

Denník SME s rúškom na ochranu tváre len za 2,90 €

Rúško z textílie na opakované použitie nájdete v denníku SME v utorok 7. apríla.

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.