Najobľúbenejšia cestovka na Slovensku

V každoročnej ankete časopisu Cestovateľ sa TIP travel už tretíkrát po sebe stal najobľúbenejšou cestovnou kanceláriou na Slovensku.

V každoročnej ankete časopisu Cestovateľ sa cestovná kancelária TIP travel stala najobľúbenejšou cestovkou na Slovensku. Anketu už tradične poriada Slovenská asociácia cestovných kancelárií  a cestovných agentúr, Zväz cestovného ruchu SR, výstavisko Incheba a odborný časopis Cestovateľ. Čitatelia, cestovatelia a dovolenkári hlasujú v mnohých kategóriach a v tej najzásadnejšej "O najobľúbenejšiu CK"tretíkrát po sebe (2011, 2012 a 2013) vyhrala CK TIP travel.

Generálny riaditeľ víťaznej kancelárie Juraj Vitko: "Hlasy za naše ocenenia a víťazstvá sú najväčším uznaním našej práce a zároveň sú tou najväčšou motiváciou robiť veci ešte lepšie."

TIP travel bol od roku 1990 priekopníkom cestovania Slovákov do letných prímorských destinácií, jeho klientela pravidelne rastie a momentálne je lídrom na dovolenkovom trhu. Už 25 rokov určuje trendy v pobytových zájazdoch a pravidelne otvára nové destinácie. V tomto roku spoločnosť expandovala do Česka, kde ponúka tak ako na Slovensku letecké pobytové dovolenky pri mori s pestrou paletou služieb, širokým spektrom ubytovacích kapacít - od apartmánových domov až po luxusné hotelové rezorty s aquaparkami, spa a wellness službami, golfovými ihriskami či "ultra all inclusive" stravovaním.

Zanietenie, s akým sa celý tím TIP travel aktuálne pripravuje na novú letnú sezónu, vystihuje najlepšie ich motto: "Milujeme leto". Celý kolektív zamestancov, delegátov a animátorov verí, že sa im ocenenie "Najobľúbenejšia CK na Slovensku" podarí obhájiť aj v sezóne 2014.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.