Extra rýchla pôžička je tu

Dnes nikto nemá na nič čas. Je to tak? Práve sa vám otvárajú možnosti, o ktorých ste doteraz netušili a tým tajomstvo je extra rýchla pôžička.

Extra rýchla pôžička je tu

Dnes nikto nemá na nič čas. Je to tak? Máme rýchle autá, domáce spotrebiče, mobily a internet. No času je stále menej a menej. Môžete proti tomuto trendu bojovať, alebo sa nechajte poddať a začnite využívať bleskové služby, ktoré vám život trochu uľahčia. A kde máte takéto služby hľadať? No predsa na internete a v mobile. Práve sa vám otvárajú možnosti, o ktorých ste doteraz netušili a tým tajomstvo je extra rýchla pôžička.

Ako sme dokázali všetko urýchliť?

Vďaka niekoľkým jednoduchým krokom.

1. Bez papierov. Nepožadujeme od vás žiadne doklady. Nepotrebujeme kontrolovať váš príjem, vašu platobnú schopnosť, vašu finančnú minulosť, dlhy, či čokoľvek iné.
  2. Bez čakania v rade. Nepožadujeme od vás, aby ste chodili na pobočku a tam čakali niekoľko hodín na vybavenie. Stačí ak využijete jeden z 2 spôsobov podania žiadosti. A to cez internet, alebo mobil. Stačí kliknúť na online žiadosť.
  3. Jednoduchý formulár pre žiadosť. To, čo vypĺňate do žiadosti o pôžičku viete z pamäti, alebo si pomôžete občianskym preukazom. Nehádžeme po vás paragrafy, ktorým nerozumiete. Vyplnenie žiadosti vám tak nezaberie viac než 5 minút. Vďaka rýchlemu systému máte peniaze na účte do 24 hodín od podania žiadosti.
  4. Menšie sumy. Neposkytneme vám pôžičku na dom, či auto. Sme tu pre ľudí, ktorí potrebujú peniaze okamžite. Nižšie sumy zaručujú  menšiu kontrolu klienta, aj preto je proces rýchlejší.
  5. Príjem financií na bankový účet. Peniaze prídu priamo na váš účet bez toho, aby ste museli na pobočke čokoľvek podpisovať, alebo čakať na vyplatenie.

Čo potrebujete pre vybavenie?

• Vek nad 18 rokov. Ten si overíme vďaka rodnému číslu vášho OP.
  • Platný občiansky preukaz. Z neho vyčítame platnosť, rodné číslo aj občianstvo.
  • Štátne občianstvo SR.
  • Chuť užívať si a zodpovednosť pri splácaní. Nakoľko od vás nepožadujeme žiadne doklady, očakávame od vás to, že sa zachováte rozumne a peniaze nám bez problémov včas vrátite.

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen