Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Volkswagen Passat Variant – Biznismen

Model Passat Variant netreba hádam nikomu predstavovať. V našich končinách sa jedná o najrozšírenejšiu verziu ...

Volkswagen Passat vyťahuje pre boj s konkurenciou nové zbrane v podobe rozšírenej výbavy.

Model Passat Variant netreba hádam nikomu predstavovať. V našich končinách sa jedná o najrozšírenejšiu verziu Passatu, ktorá kombinuje vlastnosti praktického rodinného auta a elegantného podnikateľského rýchlika. Vďaka jeho príjemnému výzoru sa s týmto autom môžete ukázať kdekoľvek a nikdy nebudete vyzerať zle.

SPRÁVNE INGREDIENCIE

Niet divu, že značka Volkswagen rada používa heslo „Das Auto,“ pretože jej vozidlá vystihujú esenciu automobilu, s ktorou sa dokáže stotožniť takmer každý. Základom dobrého vzťahu šoféra s autom je dokonalá ergonómia a dobrý posed za volantom. Ten v Passate nájdete rýchlo. Sedačky sú pohodlné, aj keď v zákrutách by mohli trochu lepšie držať telo. Naštartovanie motora 2,0 TDI s výkonom 140 koní (103 kW) poteší svojim kultivovaným chodom a dobrým odhlučnením. Za jazdy sa o ticho v kabíne stará aj špeciálne zvukovo izolačné čelné sklo. Jazdné vlastnosti Passatu sú vyrovnané, ale po alpských serpentínach sa s ním naháňať nebudete. Na služobnú cestu však ťažko nájsť lepšieho spoločníka. Vďaka veľkému batožinovému priestoru tam zbalíte aj kolegov s veľkými kuframi. A navyše spotrebu pod 6 l/100 km dosiahnete úplne bez ťažkostí.

BIZNIS PONUKA

Volkswagen sa rozhodol oživiť ponuku Passatu o balíky „Business“. Ich nesmiernou výhodou je, že si za ne nemusíte priplácať. K bežným stupňom výbavy ponúka Volkswagen vďaka Business balíkom prvky výbavy do výšky 2 800 € zadarmo. Pre lepšiu predstavu – Passat Business Trendline má popri iných prvkoch navyše parkovacie senzory, dvojzónovú klimatizáciu a tempomat. K výbave Comfortline dostanete naviac vyhrievané predné sedadlá, adaptívne bi-xenónové svetlá a Bluetooth pripojenie. Business Highline vás poteší navyše navigačným systémom s dotykovým displejom a stmavenými sklami od B-stĺpika smerom dozadu. Volkswagen Passat Variant Business tak dokazuje, že je ešte stále veľmi silným hráčom a jeho konkurenti by sa mali mať neustále na pozore.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.