Televíziu Magio už sleduje viac ako 200 000 zákazníkov

Digitálnu televíziu Magio od Slovak Telekomu si zapína už viac ako 200 000 zákazníkov.

Šťastlivec s týmto poradovým číslom si bude môcť Magio TV vychutnať na špičkovom LED televízore, ktorý si dnes prebral v predajni Telekomu. Peter Terpák, senior manažér pre mass market segment, odovzdal pánovi Slavomírovi z Martina 50-palcový Smart televízor značky Samsung a zaželal mu dostatok skvelého obsahu. Dvestotisíci zákazník zároveň od Telekomu získal 10,1" tablet Lenovo, na ktorom môže vďaka Magio TV GO pozerať svoje obľúbené programy kdekoľvek.

V priebehu minulého roka Telekom rozširoval obsahovú ponuku vrátane TV kanálov vo vysokom rozlíšení - v súčasnosti je Magio TV s 35 HD kanálmi lídrom na trhu. Ďalším dôvodom na rast počtu zákazníkov Magio TV bolo zaradenie exkluzívnych športových programy, ktoré vysielajú Ligu majstrov, Premiere League a ďalšie atraktívne súťaže a športy. Tieto TV kanály sú pre zákazníkov Magia zadarmo až do Veľkej noci. V tomto roku sa firma chce sústrediť na vylepšovanie funkcií v televízii Magio a Magio TV GO.

Digitálna televízia Magio od Slovak Telekomu je na trhu od roku 2006 a odvtedy sa stala synonymom pre digitálnu televíziu na Slovensku. Magio TV mení pohľad diváka na sledovanie televízie. Už to nie je len statické zariadenie v domácnosti, ktoré vysiela stanovený program, ale teraz si môže sám vybrať, čo a kedy bude sledovať. Po predstavení satelitného variantu Magio Sat na začiatku roka 2010 a faktickom rozšírení pokrytia služby na celé územie Slovenska sa jej obľúbenosť ešte zvýšila, čo potvrdzuje aj aktuálny nárast počtu zákazníkov.

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.