Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Televíziu Magio už sleduje viac ako 200 000 zákazníkov

Digitálnu televíziu Magio od Slovak Telekomu si zapína už viac ako 200 000 zákazníkov.

Šťastlivec s týmto poradovým číslom si bude môcť Magio TV vychutnať na špičkovom LED televízore, ktorý si dnes prebral v predajni Telekomu. Peter Terpák, senior manažér pre mass market segment, odovzdal pánovi Slavomírovi z Martina 50-palcový Smart televízor značky Samsung a zaželal mu dostatok skvelého obsahu. Dvestotisíci zákazník zároveň od Telekomu získal 10,1" tablet Lenovo, na ktorom môže vďaka Magio TV GO pozerať svoje obľúbené programy kdekoľvek.

V priebehu minulého roka Telekom rozširoval obsahovú ponuku vrátane TV kanálov vo vysokom rozlíšení - v súčasnosti je Magio TV s 35 HD kanálmi lídrom na trhu. Ďalším dôvodom na rast počtu zákazníkov Magio TV bolo zaradenie exkluzívnych športových programy, ktoré vysielajú Ligu majstrov, Premiere League a ďalšie atraktívne súťaže a športy. Tieto TV kanály sú pre zákazníkov Magia zadarmo až do Veľkej noci. V tomto roku sa firma chce sústrediť na vylepšovanie funkcií v televízii Magio a Magio TV GO.

Digitálna televízia Magio od Slovak Telekomu je na trhu od roku 2006 a odvtedy sa stala synonymom pre digitálnu televíziu na Slovensku. Magio TV mení pohľad diváka na sledovanie televízie. Už to nie je len statické zariadenie v domácnosti, ktoré vysiela stanovený program, ale teraz si môže sám vybrať, čo a kedy bude sledovať. Po predstavení satelitného variantu Magio Sat na začiatku roka 2010 a faktickom rozšírení pokrytia služby na celé územie Slovenska sa jej obľúbenosť ešte zvýšila, čo potvrdzuje aj aktuálny nárast počtu zákazníkov.

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.