Televíziu Magio už sleduje viac ako 200 000 zákazníkov

Digitálnu televíziu Magio od Slovak Telekomu si zapína už viac ako 200 000 zákazníkov.

Šťastlivec s týmto poradovým číslom si bude môcť Magio TV vychutnať na špičkovom LED televízore, ktorý si dnes prebral v predajni Telekomu. Peter Terpák, senior manažér pre mass market segment, odovzdal pánovi Slavomírovi z Martina 50-palcový Smart televízor značky Samsung a zaželal mu dostatok skvelého obsahu. Dvestotisíci zákazník zároveň od Telekomu získal 10,1" tablet Lenovo, na ktorom môže vďaka Magio TV GO pozerať svoje obľúbené programy kdekoľvek.

V priebehu minulého roka Telekom rozširoval obsahovú ponuku vrátane TV kanálov vo vysokom rozlíšení - v súčasnosti je Magio TV s 35 HD kanálmi lídrom na trhu. Ďalším dôvodom na rast počtu zákazníkov Magio TV bolo zaradenie exkluzívnych športových programy, ktoré vysielajú Ligu majstrov, Premiere League a ďalšie atraktívne súťaže a športy. Tieto TV kanály sú pre zákazníkov Magia zadarmo až do Veľkej noci. V tomto roku sa firma chce sústrediť na vylepšovanie funkcií v televízii Magio a Magio TV GO.

Digitálna televízia Magio od Slovak Telekomu je na trhu od roku 2006 a odvtedy sa stala synonymom pre digitálnu televíziu na Slovensku. Magio TV mení pohľad diváka na sledovanie televízie. Už to nie je len statické zariadenie v domácnosti, ktoré vysiela stanovený program, ale teraz si môže sám vybrať, čo a kedy bude sledovať. Po predstavení satelitného variantu Magio Sat na začiatku roka 2010 a faktickom rozšírení pokrytia služby na celé územie Slovenska sa jej obľúbenosť ešte zvýšila, čo potvrdzuje aj aktuálny nárast počtu zákazníkov.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch