Web stránka Poštovej banky sa prispôsobí tabletom aj smartfónom

Nová webová stránka Poštovej banky sa prispôsobí obrazovkám všetkých mobilných zariadení. Vďaka responzívnemu dizajnu a prehľadnejšiemu obsahu, šktuktúre a dizajnu sa na nej rýchlo a ľahko zorientuje.

Poštová banka spustila novú web stránku www.postovabanka.sk, ktorá má v porovnaní s doterajšou prehľadnejší obsah, štruktúru aj dizajn. Nový web  zohľadňuje stratégiu banky zameranú práve na prehľadnosť a jednoduchosť. Najvýznamnejšou zmenou je prispôsobenie sa stránky obrazovkám mobilných zariadení.

Responzívny dizajn pre mobilné zariadenia

Poštová banka postupne redizajnuje všetky webové stránky spoločností patriacich do jej skupiny. Zmenou už prešli webové stránky PRVEJ PENZIJNEJ SPRÁVCOVSKEJ SPOLOČNOSTI Poštovej banky a Poisťovne Poštovej banky. Úpravy čakajú ešte webové stránky pobočky Poštovej banky v Českej republike, Dôchodkovej správcovskej spoločnosti Poštovej banky a Nadácie Poštovej banky. Ich realizácia prebehne postupne v prvej polovici roka 2014. Všetky webové stránky budú spracované v responzívnom dizajne. Návštevníci tak budú mať k dispozícii ešte prehľadnejší a štruktúrovanejší obsah, čo im umožní jednoduchý a rýchly prístup k požadovaným informáciám.

Internet banking s intuitívnym ovládaním

Modernejší dizajn a intuitívnejšie ovládanie ponúka klientom Poštovej banky aj vynovený internet banking. Má vylepšenú funkcionalitu pre pohodlnejšiu prácu
s financiami. Klienti, ktorí sa prihlasujú cez smartfón alebo tablet, môžu pracovať v jeho mobilnej verzii. Tá je špeciálne upravená pre jednoduchú a pohodlnú prácu z mobilných zariadení. K dispozícii má užitočné ovládacie prvky, ako aj prehľadné ikony a rýchle prechody medzi jednotlivými obrazovkami. Z mobilnej verzie je možné kedykoľvek sa prepnúť do klasickej.

Novinkou je aj možnosť nastaviť si e-mailové notifikácie o pohyboch na účte, ktoré obsahujú detail platby či nový zostatok.

Poštová banka pôsobí na slovenskom trhu už 23 rokov. S miliónom klientov patrí v oblasti retailu k najsilnejším bankám. Jej vlastnú sieť tvorí 44 pobočiek, 216 bankomatov a svoje služby poskytuje aj na viac ako 1 500 poštách po celom Slovensku. Jej klienti majú k dispozícii viac ako 7 000 miest na výber hotovosti. Štandardnú ponuku bankových produktov a služieb dopĺňajú poistné produkty, podielové fondy a dôchodkové sporenie v druhom pilieri.

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.