Bývajte štýlovo za neopakovateľné ceny!

Bratislava 25. marec 2014 - Hľadáte byt, ktorý by spĺňal všetky faktory ideálneho bývania? Stavte na bytový komplex Tri veže!

Bratislava 25. marec 2014 -  Hľadáte byt, ktorý by spĺňal všetky faktory ideálneho bývania? Stavte na bytový komplex Tri veže! Najširšiu ponuku bytov a mezonetov v tomto projekte vám prináša spoločnosť HERRYS.

Prečo Tri veže?

Je to lokalita, odkiaľ ste naozaj všade „na skok“. Okrem exkluzívneho výhľadu na celé mesto,  bývanie v tomto komplexe ponúka vlastné fitnescentrum, dvadsaťštyrihodinovú strážnu službu a parkovanie v rámci objektu, ktoré je v cene. Usporadúvate oslavu? Pokojne môžete bezplatne využiť Family Room, ktorá je na párty ako stvorená. Samozrejme, môžete s priateľmi využívať aj štýlovú terasu. Ak by vám bolo málo, na promenáde v okolí projektu nájdete vychytené reštaurácie, kaviarne, kaderníctvo, solárium, potraviny, realitnú kanceláriu a dokonca aj zubára! Priamo v projekte sídli aj správcovská spoločnosť. To však nie je všetko na hladký chod dohliada kamerová služba a SBS a najlepšie je, že sa vôbec nemusíte starať ani o umývanie okien. Zlaňovacia služba vám ich dokonale vyleští. Luxus ako v hoteli, čo poviete?

Nezmeškajte posledné byty!

Projekt bol skolaudovaný pred piatimi rokmi a oproti cene, za ktorú sa byty v roku 2009 ponúkali, je momentálne cenová ponuka najvýhodnejšia! Za zvýhodnené ceny sú dostupné klasické byty aj dvojpodlažné mezonety.

Klasické byty

Realitná spoločnosť HERRYS ponúka na predaj posledných 9 dvoj a trojizbových bytov priamo od developera, ktoré sú všetky zariadené v štandarde. Ten pozostáva z podláh, obkladov, sanity a prípravy na klimatizáciu. Vďaka tomu, že spoločnosť HERRYS má pobočku priamo v projekte, disponuje najširšou ponukou takzvaných sekundárnych bytov (nie od developera projektu).

Mezonety

Najexkluzívnejšie z exkluzívnych. Tieto byty vás očaria výhľadom, ktorý poznáte z amerických filmov. Najvyššie podlažie je prístupné len pre majiteľov mezonetov – zabezpečené čipom. Práve toto vybavenie poskytuje nájomníkom dokonalé súkromie a vysoký štandard bývania, po ktorom túži asi každý z nás. Nemusíte sa báť ani vysokých horúčav - v každom mezonete je nainštalovaná klimatizácia. Dokonca v každej miestnosti!  Ak by vám táto ochrana pred slnkom nestačila, v cene bytu je aj príprava na elektrické interiérové žalúzie. Ak ste fanúšikmi romantiky, v najväčšom z mezonetov si prídete na svoje – do budúcna môžete počítať s krbom. Samozrejme, ak budete chcieť.

Výmery:

Mezonety sa ponúkajú trojizbové, štvorizbové až po päťizbové. Najmenší má rozlohu 120 m2 + 9,50 m2 terasa. Najväčšie- päťizbové sú dostupné v dvoch prevedeniach- o výmere 230 m2 + 16 m2 – s jacuzzi zdarma v uzavretom súkromnom átriu, a najväčší z mezonetov, s rozlohou 231 m2 + 205 m2 terasa.

tri veže

O spoločnosti HERRYS s.r.o.Spoločnosť HERRYS poskytuje služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností na bývanie. Jej cieľom a hlavnou motiváciou je spokojný klient. Bola založená s cieľom poskytovať profesionálne služby uľahčujúce rozhodovanie klientov hľadajúcich nové bývanie. Medzi jej hlavné činnosti patrí prieskum trhu novostavieb v Bratislave a poradenská činnosť. V roku 2012 získala spoločnosť HERRYS prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Best Local Real Estate Agency. Toto ocenenie v roku 2013 úspešne obhájila.Kontakt pre predaj: Petra Galovičová: 0948 847 555, galovicova@herrys.sk.
Kontakt pre médiá: pr@herrys.sk

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.