Bývajte štýlovo za neopakovateľné ceny!

Bratislava 25. marec 2014 - Hľadáte byt, ktorý by spĺňal všetky faktory ideálneho bývania? Stavte na bytový komplex Tri veže!

Bratislava 25. marec 2014 -  Hľadáte byt, ktorý by spĺňal všetky faktory ideálneho bývania? Stavte na bytový komplex Tri veže! Najširšiu ponuku bytov a mezonetov v tomto projekte vám prináša spoločnosť HERRYS.

Prečo Tri veže?

Je to lokalita, odkiaľ ste naozaj všade „na skok“. Okrem exkluzívneho výhľadu na celé mesto,  bývanie v tomto komplexe ponúka vlastné fitnescentrum, dvadsaťštyrihodinovú strážnu službu a parkovanie v rámci objektu, ktoré je v cene. Usporadúvate oslavu? Pokojne môžete bezplatne využiť Family Room, ktorá je na párty ako stvorená. Samozrejme, môžete s priateľmi využívať aj štýlovú terasu. Ak by vám bolo málo, na promenáde v okolí projektu nájdete vychytené reštaurácie, kaviarne, kaderníctvo, solárium, potraviny, realitnú kanceláriu a dokonca aj zubára! Priamo v projekte sídli aj správcovská spoločnosť. To však nie je všetko na hladký chod dohliada kamerová služba a SBS a najlepšie je, že sa vôbec nemusíte starať ani o umývanie okien. Zlaňovacia služba vám ich dokonale vyleští. Luxus ako v hoteli, čo poviete?

Nezmeškajte posledné byty!

Projekt bol skolaudovaný pred piatimi rokmi a oproti cene, za ktorú sa byty v roku 2009 ponúkali, je momentálne cenová ponuka najvýhodnejšia! Za zvýhodnené ceny sú dostupné klasické byty aj dvojpodlažné mezonety.

Klasické byty

Realitná spoločnosť HERRYS ponúka na predaj posledných 9 dvoj a trojizbových bytov priamo od developera, ktoré sú všetky zariadené v štandarde. Ten pozostáva z podláh, obkladov, sanity a prípravy na klimatizáciu. Vďaka tomu, že spoločnosť HERRYS má pobočku priamo v projekte, disponuje najširšou ponukou takzvaných sekundárnych bytov (nie od developera projektu).

Mezonety

Najexkluzívnejšie z exkluzívnych. Tieto byty vás očaria výhľadom, ktorý poznáte z amerických filmov. Najvyššie podlažie je prístupné len pre majiteľov mezonetov – zabezpečené čipom. Práve toto vybavenie poskytuje nájomníkom dokonalé súkromie a vysoký štandard bývania, po ktorom túži asi každý z nás. Nemusíte sa báť ani vysokých horúčav - v každom mezonete je nainštalovaná klimatizácia. Dokonca v každej miestnosti!  Ak by vám táto ochrana pred slnkom nestačila, v cene bytu je aj príprava na elektrické interiérové žalúzie. Ak ste fanúšikmi romantiky, v najväčšom z mezonetov si prídete na svoje – do budúcna môžete počítať s krbom. Samozrejme, ak budete chcieť.

Výmery:

Mezonety sa ponúkajú trojizbové, štvorizbové až po päťizbové. Najmenší má rozlohu 120 m2 + 9,50 m2 terasa. Najväčšie- päťizbové sú dostupné v dvoch prevedeniach- o výmere 230 m2 + 16 m2 – s jacuzzi zdarma v uzavretom súkromnom átriu, a najväčší z mezonetov, s rozlohou 231 m2 + 205 m2 terasa.

tri veže

O spoločnosti HERRYS s.r.o.Spoločnosť HERRYS poskytuje služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností na bývanie. Jej cieľom a hlavnou motiváciou je spokojný klient. Bola založená s cieľom poskytovať profesionálne služby uľahčujúce rozhodovanie klientov hľadajúcich nové bývanie. Medzi jej hlavné činnosti patrí prieskum trhu novostavieb v Bratislave a poradenská činnosť. V roku 2012 získala spoločnosť HERRYS prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Best Local Real Estate Agency. Toto ocenenie v roku 2013 úspešne obhájila.Kontakt pre predaj: Petra Galovičová: 0948 847 555, galovicova@herrys.sk.
Kontakt pre médiá: pr@herrys.sk

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.