Aký program zvoliť pre ročné zúčtovanie dane

Spracovanie miezd prináša okrem pravidelných mesačných spracovaní a podávaní mesačných výkazov aj úlohu spracovania ročného zúčtovania dane.

Spracovanie miezd už dnes asi nikto bez mzdového programu nerobí. Mzdový program musí bezpodmienečne poskytovať aj možnosť spracovania ročného zúčtovania dane pre zamestnancov. Ak máte kvalitný mzdový program, potom spracovanie ročných zúčtovaní dane nie je ničím zložitým.

Online mzdový program www.humanet.sk poskytuje pohodlné spracovanie ročného zúčtovania dane vrátane tlače všetkých potrebných tlačív a potvrdení. Ako jediný na Slovensku vám zároveň zabezpečí bezproblémové fungovanie bez toho, aby ste museli mzdový program alebo jeho aktualizácie inštalovať. Online mzdový program Humanet používajú jeho zákazníci už od roku 2007. Je zvláštne, že ešte ani dnes, v roku 2014, žiadny iný plnohodnotný online mzdový program na Slovensku nenájdete.

Výhodou online mzdového programu je, že sa nemusíte starať o zálohovanie údajov. To znamená, že ak sa vám pokazí počítač, tak o spracované údaje neprídete. To je veľmi oceňovaná vlastnosť najmä v čase spracovania ročných zúčtovaní a daňových priznaní, kedy je intenzita práce účtovníčky so mzdovým programom oveľa vyššia ako v iných obdobiach.

Online mzdový program Humanet používajú účtovníčky na spracovanie miezd a ročných zúčtovaní dane pre malé firmy a stredné firmy, ale existujú aj samostatné inštalácie vo veľkých organizáciách s tisíckami zamestnancov, čo dáva záruku tým malým, že spracovanie miezd vrátane ročných zúčtovaní v ňom je stopercentne správne.

Cena, ktorú za spracovanie miezd v online mzdovom programe Humanet zaplatíte, je veľmi priaznivá. Je daná sumou 0,66 € za jednu spracovanú mzdu. Na Slovensku obľúbená jednoosobová s.r.o., tak za používanie mzdového programu zaplatí za rok menej ako 8 €. Žiadne registračné, licenčné poplatky alebo poplatky za doplnkové funkcie v mzdovom programe Humanet neexistujú. Samozrejme ani tlače, výstupy, výkazy, ročné zúčtovania a pod. nie sú žiadnym osobitným spôsobom spoplatňované ako nejaké nadštandardné funkcie.

Súčasťou online mzdového programu Humanet je aj plnohodnotná personalistika. Tá poskytuje možnosti úpravy a tlače vlastných pracovných zmlúv, dohôd, potvrdení. Samozrejmosťou sú prihlášky a odhlášky na zdravotné a sociálne poistenie, výkazy na zdravotné a sociálne poistenie. Všetko v tlačenej aj elektronickej forme pre online podávanie na portáloch poisťovní. Online mzdový program Humanet obsahuje všetko, čo potrebujete.

Výhody online mzdového programu Humanet už vyskúšali tisícky užívateľov. Pridajte sa aj vy a vyskúšajte. Je to úplne jednoduché. Bezplatne sa zaregistrujte na www.humanet.sk a overte si možnosti online mzdového programu.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.