Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Potrebujete súrne peniaze cez SMS?

Netrápte sa nedostatkom peňazí. Ocitli ste sa v nepríjemnej situácii z ktorej vás môže dostať len rýchla finančná injekcia? Máme pre vás jednoduché a účinné riešenie, ktoré vás zbaví stresu. Ide o  jedinečné pôžičky cez sms.

Kedy môžete pôžičku využiť?

Skutočne kedykoľvek. Či už potrebujete peniaze na nákup, na splatenie dlhu, faktúry, či hocičoho iného. Naše pôžičky sú na čokoľvek, to znamená, že od vás nepožadujeme žiadne doklady o využití finančných prostriedkov ani spisovanie účelov. Vy si peniaze požičiate a zase ich vrátite. To je celý proces bez akýchkoľvek nepríjemných otázok.

Aká je výška pôžičky?

Pre nových zákazníkov sú otvorené sumy od 25 do 150 euro. Ak ste naším overeným klientom môžete požiadať až o 350 euro. Overený ste v momente, keď splatíte svoju prvú pôžičku v poriadku bez komplikácii.

Kto má nárok?

Takmer každý. Pokiaľ máte vek nad 18 rokov a SR občianstvo, môžete využiť naše služby. Dvere k peniazom tak majú otvorené študenti, mamičky na materskej, dôchodcovia, nezamestnaní, no aj zamestnaní, ktorí majú pred výplatou.

Nemáte prístup k internetu?

To vôbec nevadí! Pre žiadosť vám stačí aj mobilný telefón, ktorý má dnes už naozaj každý. Napíšete SMS správu, do ktorej vložíte vaše osobné údaje. Presné poradie údajov si môžete prečítať v záložke o SMS pôžičkách aj priamo na tejto webstránke.

Nestíhate splácať?

Žiadny problém! Ak včas zistíte, že skrátka nestíhate splatiť dlh v daný termín, nepodliehajte panike. Nebojte sa nám priznať. To sa predsa môže stať každému. A pomoc je veľmi jednoduchá. Napíšte SMS na číslo 0902 028 028 v tvare: variabilný symbol vašej pôžičky (medzera) rodné číslo. Následne uhradíte poplatok za prolong a dostanete ďalších 15 dní na získanie peňazí pre splatenie pôžičky.

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.