AUTOGRAND sa stal Autoservisom roka 2013

Spoločnosť AUTOGRAND, a.s. získala ocenenie Autoservis roka 2013. Ide o prestížne ocenenie udeľované odbornou porotou v rámci čitateľskej ankety Auto magazín Award 2014. Túto realizuje vydavateľstvo Lucy Media, ktoré vydáva aj najčítanejší motoristický časopis Auto magazín.

V 16. ročníku Auto magazín Awards 2014 sa víťazom v kategórii Autoservis roka 2013 stala spoločnosť AUTOGRAND, a.s., autorizovaný predajca a servis značiek Toyota a Mazda. Ocenenie bolo udelené na zákade hodnotenia odbornej komisie, ktorá skúma kvalitu poskytovaných servisných služieb zákazníkom.

Za spoločnosť AUTOGRAND prevzal ocenenie jej riaditeľ, Miroslav Belica ml., ktorý zároveň vyjadril veľkú radosť z uznania kvality poskytovaných servisných služieb zákazníkom. “Som nesmierne rád, že sa nám podarilo získať ocenenie Autoservis roka 2013. AUTOGRAND sa bude snažiť aj naďalej poskytovať servisné a predajné služby na najvyššej úrovni, ktoré budú viesť k úplnej spokojnosti klientov,” povedal Miroslav Belica ml.

Ocenenie potešilo nielen AUTOGRAND, ale aj spoločnosť TOYOTA MOTOR SLOVAKIA. “Toyota sa v očiach zákazníkov stala synonymom špičkovej kvality služieb. Je pre nás veľkým potešením spolupracovať so spoločnosťou AUTOGRAND, ktorá si toto prestížne ocenenie za svoje dlhoročné úsilie naozaj zaslúži. Ďakujem a blahoželám pánovi Belicovi a celémi tímu spoločnosti AUTOGRAND,” povedal Marián Hoffer, riaditeľ spoločnosti TOYOTA MOTOR SLOVAKIA.

Spoločnosť AUTOGRAND sa však pri príležitosti súťaže Auto magazín award 2014 teší aj ďalšiemu úspechu. V kategórii Kompaktné autá sa stal víťazným model Mazda3, ktorý spoločnosť AUTOGRAND ako autorizovaný predajca a servis nielen značky Toyota, ale aj značky Mazda, má zaradený v ponuke vo svojom autosalóne.

________________________________________________________________

Spoločnosť AUTOGRAND, a.s. vznikla v roku 1994. Od začiatku sa zaoberá predajom a servisom vozidiel. V roku 1996 sa stala autorizovaným predajcom automobilov značky TOYOTA a v roku 2013 autorizovaným predajcom a servisom značky MAZDA. Okrem predaja automobilov značiek Toyota a Mazda zabezpečuje spoločnosť kompletný záručný a pozáručný servis. Spoločnosť sa neustále snaží skvalitňovať predajné a servisné služby pre zaistenie úplnej spokojnosť klientov.

Web: www.autogrand.sk , www.mazda-bratislava.sk

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.