Odolajte svojej vášni a ušetrite!

Ženy sa chcú páčiť. Nielen svojmu okoliu, ale hlavne sa chcú páčiť sami sebe. Raz za čas každá žena podľahne svojej slabosti – nakupovaniu.

Sú  dni, kedy si žena nutne musí ísť spraviť radosť a kúpiť si niečo pekné na seba. Každá to aspoň raz v živote zažije. Z nevinného nákupu sa razom stáva nákupná horúčka a zrazu beháte po nákupnom centre s taškami plnými oblečenia a kozmetiky. A aj napriek tomu, že do vašej skrine sa vám už nič nezmestí, keď máte ísť na dôležitú pracovnú schôdzku, návštevu k rodičom svojho priateľa, či posedenie s kamarátkami, ten pocit, že nič z toho čo tam máte, sa vám nehodí alebo to je podľa vás už z módy, nedokážete ovládnuť.

Viete koľko eur mesačne miniete na nákup oblečenia a kozmetiky? A viete koľko by ste ušetrili, keby ste obmedzili vaše nákupné záťahy?

V dnešnej dobe a podmienkach na Slovensku majú ľudia pri väčšej finančnej investícii tendenciu požičať si peniaze. Aj kvôli tomu sa počet Slovákov, ktorí žijú vo vlastnom vďaka hypotekárnemu úveru, z roka na rok zvyšuje. Ušetriť si pár eur navyše je pri dnešných početných výdavkoch na život náročné. Niekedy stačí, ak odoláte svojej túžbe po nákupoch ďalších nových vecí a ušetríte tým desiatky eur.

Priemerná výška hypotéky na Slovensku je v súčasnosti 50 000 € s dĺžkou splatnosti na 30 rokov. Ľudia splácajú svoj úver po čiastkach počas celej doby splatnosti a pripravujú sa tak o možnosť ušetriť. Dá sa to však prostredníctvom bezplatných mimoriadnych splátok, ktoré ponúka ČSOB k hypotéke.

Mimoriadne splátky k hypotéke od ČSOB môžete realizovať pohodlne a jednoducho:

• cez smartphone alebo tablet v bezplatnej aplikácii ČSOB SmartBanking,
  • raz mesačne bez akýchkoľvek poplatkov až do 1,5 % zo zostávajúcej istiny úveru (min. 200 €),
  • svoju hypotéku máte kdekoľvek a kedykoľvek pod kontrolou.

Vďaka mimoriadnym splátkam nielen ušetríte, ale máte možnosť:

• znížiť si mesačnú splátku pri zachovaní pôvodnej doby splatnosti,
  • požiadať o skrátenie doby splatnosti pri zachovaní pôvodnej mesačnej splátky.

Je to naozaj tak! Ak by Slováci menej míňali na nákupy oblečenia a kozmetiky, ušetrené peniaze by použili na mimoriadne splátky, pri 50 000 € hypotéke na 30 rokov by splatili svoj dlh za 18 rokov + 8 mesiacov a ušetrili by 11 060,01 €.*

Presvedčte sa sami, aké jednoduché je ušetriť si mesačne niekoľko eur navyše vďaka ČSOB na: www.mimoriadnesplatky.sk.

Viac informácií na csob.sk.

* Výpočty sú orientačné a realizované pri parametroch hypotéky:

• Výška hypotéky: 50 000 €
  • Úroková sadzba: 3,14 %
  • Dĺžka splácania: 30 rokov
  • Výška splátky: 214,60 €
  • Mesačná úspora: 80 €
  • Mimoriadna splátka: 240 €/každý tretí mesiac

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.