Dometic Slovakia - zamestnáva ľudí v regióne

Jeden z najväčších zamestnávateľov v regióne - firma DOMETIC Slovakia s.r.o., od roku 2012 rozšírila výrobu o rolety, markízy, plniče klimatizácií a odsávače pár.

Spoločnosť Dometic je na Slovensku od roku 1994 a  je známa ako dodávateľ vysokokvalitných výrobkov, ktorých súčasťou je vo vysokej miere inovácia. Dometic umožňuje ľudom s vysokou mobilitou zdržiavať sa sa mimo domu bez toho, aby obmedzovali svoje pohodie.

Zatiaľ čo sila značky Dometic sa zrodila vďaka vynájdeniu absorpčnej technológie, v priebehu času sa jej súčasťou stali aj markízy, klimatizácie, hygienické výrobky a okná / dvere, ktoré samé o sebe svojou kvalitou predstavujú skutočne svetovo známu značku.

Prostredníctvom všetkých výrobkov a služieb sa spoločnosť Dometic usiluje užívateľom poskytnúť lepšiu skúsenosť, ktorá sa opiera o pozorne spracované inovácie.

Aby spoločnosť Dometic mohla skutočne chápať prostredie, ktoré si vyžaduje jej riešenia, úzko spolupracuje so svojimi zákazníkmi. Tento prístup jej umožňuje vrátane výnimočných popredajných služieb poskytovať úplný sortiment technicky dokonalých, vysoko kvalitných výrobkov – od medicínskych boxov na prepravu vakcín po mobilné hygienické výrobky, chladničky a klimatizácie.

Značka Dometic v súčasnosti znamená špičku na trhu a predstavuje pohodlie a silu. Ľudia tejto značke, ktorá je na čele sveta pohodlia, zverujú svoje zážitky.

Konajte čo najskôr. Pri inkontinencii pomáha tento postup

Aj intímne problémy majú riešenia.

Vaše šatstvo poputuje pre dobrú vec

Začali ste s jarným upratovaním,vyprázdnili ste šatník a zistili ste, že máte viac nepotrebného oblečenia, ako naozaj potrebujete?

Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca

Dňa 19.2. sa o 16.00 hod v Balassovom paláci na Panskej ulici konala vernisáž „Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca“.