Aj vo vašej domácnosti môže zažiariť hviezda!

Aj vo vašej domácnosti môže zažiariť hviezda!Ak fandíte exkluzívnym interiérovým vychytávkam, stavte na dizajnérsku ikonu medzi výrobníkmi sódy s označením Source.

490x901-r921_res.jpg

Výsledok kreatívnej práce dizajnéra Yvesa Behára očaril aj príťažlivú herečku Scarlett Johansson, ktorá značke prepožičala svoju tvár. „Výroba sódy je vďaka značke SodaStream nápaditá, inovatívna a hravá. Môžete si byť istí, že prístroj SodaStream Source  dodá vašej domácnosti punc exkluzivity,“ hovorí S. Johansson.

Prvotriedny moderný bytový doplnok si nájde miesto v každom interiéri. Farby, tvar, dokonalé prepracovanie a nové exkluzívne lesklé prevedenie ulahodia aj  náročnému  zákazníkovi, ktorý preferuje  kvalitné a nadčasové riešenia.

490x902-r731_res.jpg

Nový prístroj SodaStream Source vyniká nielen dizajnom, oceneným reddot design award 2013, ale aj inovatívnym a pritom jednoduchým ovládaním. Mechanizmus Snap-Lock na rozdiel od starších skrutkovacích systémov umožňuje uchytenie fľaše jediným pohybom ruky.

Použitím bombičky s CO2 dosiahnete tri úrovne perlivosti, ktoré sa zreteľne zobrazujú na LED displeji. Základom je teda jemne, stredne či silne perlivá voda, ku ktorej môžete pridávať
 ovocné, prírodné, kolové či diétne verzie sirupov SodaStream alebo  s ich pomocou robiťnápadité miešané drinky. Celkovo máet na výber takmer 50 rôznych originálnych príchutí, takže tí kreatívnejší si vytvoria aj vlastný nápojový lístok. Hviezdny a pritom nadčasový výrobník sódy môžete mať doma za 79,90 eur.

Na trhu dostupné tri farebné variácie: biela, čierna a červená.

www.sodastream.sk
www.facebook.com/SodaStream.Slovakia

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.