Štvrtok, 25. apríl , 2019

Aj vo vašej domácnosti môže zažiariť hviezda!

Aj vo vašej domácnosti môže zažiariť hviezda!Ak fandíte exkluzívnym interiérovým vychytávkam, stavte na dizajnérsku ikonu medzi výrobníkmi sódy s označením Source.

490x901-r921_res.jpg

Výsledok kreatívnej práce dizajnéra Yvesa Behára očaril aj príťažlivú herečku Scarlett Johansson, ktorá značke prepožičala svoju tvár. „Výroba sódy je vďaka značke SodaStream nápaditá, inovatívna a hravá. Môžete si byť istí, že prístroj SodaStream Source  dodá vašej domácnosti punc exkluzivity,“ hovorí S. Johansson.

Prvotriedny moderný bytový doplnok si nájde miesto v každom interiéri. Farby, tvar, dokonalé prepracovanie a nové exkluzívne lesklé prevedenie ulahodia aj  náročnému  zákazníkovi, ktorý preferuje  kvalitné a nadčasové riešenia.

490x902-r731_res.jpg

Nový prístroj SodaStream Source vyniká nielen dizajnom, oceneným reddot design award 2013, ale aj inovatívnym a pritom jednoduchým ovládaním. Mechanizmus Snap-Lock na rozdiel od starších skrutkovacích systémov umožňuje uchytenie fľaše jediným pohybom ruky.

Použitím bombičky s CO2 dosiahnete tri úrovne perlivosti, ktoré sa zreteľne zobrazujú na LED displeji. Základom je teda jemne, stredne či silne perlivá voda, ku ktorej môžete pridávať
 ovocné, prírodné, kolové či diétne verzie sirupov SodaStream alebo  s ich pomocou robiťnápadité miešané drinky. Celkovo máet na výber takmer 50 rôznych originálnych príchutí, takže tí kreatívnejší si vytvoria aj vlastný nápojový lístok. Hviezdny a pritom nadčasový výrobník sódy môžete mať doma za 79,90 eur.

Na trhu dostupné tri farebné variácie: biela, čierna a červená.

www.sodastream.sk
www.facebook.com/SodaStream.Slovakia

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.