SND od marca bližšie k rodinám s deťmi

V pokladniciach Slovenské národného divadla sa od 1. marca 2014 začne predávať Rodinná vstupenka SND.

V pokladniciach Slovenské národného divadla sa od 1. marca 2014 začne predávať Rodinná vstupenka SND, vďaka ktorej diváci ušetria15 % v porovnaní s pôvodnou cenou vstupeniek. Podmienkou na kúpu Rodinnej vstupenky SND na ktorékoľvek predstavenie je návšteva divadla minimálne s jedným dieťaťom do veku 17 rokov vrátane.

Spolu s Rodinnou vstupenkou SND pripravuje rozšírenie ponuky predpoludňajších a podvečerných predstavení. „Od novej sezóny uvedieme omnoho viac rodinných predstavení vo víkendových časoch. Robíme to s jasným zámerom – byť bližšie k rodinám s deťmi,“ priblížil ambíciu generálny riaditeľ SND Marián Chudovský.

„Veľmi nám záleží na tom, aby si deti vytvárali pozitívny vzťah k divadlu a k umeniu ako takému aj v spoločnosti svojich najbližších. Výhody Rodinnej vstupenky SND by mohli byť jednou z motivácií na rodinné návštevy Slovenského národného divadla okrem prirodzenej túžby po jedinečnom divadelnom zážitku v kruhu rodiny,“ ozrejmil zámer vstupenkovej novinky riaditeľ Centra marketingu SND Daniel Rabina.

Pri kúpe Rodinnej vstupenky SND sa diváci môžu rozhodnúť medzi troma variantmi:

typ A: 1 dospelý + 1 dieťa

typ B: 1 dospelý + 2 deti  alebo  2 dospelí + 1 dieťa

typ C: 2 dospelí + 2 deti alebo  1 dospelý + 3 deti

Záujemcovia o Rodinnú vstupenku SND si ju budú môcť kúpiť v pokladniciach Slovenského národného divadla a na predajnom mieste SND v OC Eurovea.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.