Štvrtok, 25. apríl , 2019

SND od marca bližšie k rodinám s deťmi

V pokladniciach Slovenské národného divadla sa od 1. marca 2014 začne predávať Rodinná vstupenka SND.

V pokladniciach Slovenské národného divadla sa od 1. marca 2014 začne predávať Rodinná vstupenka SND, vďaka ktorej diváci ušetria15 % v porovnaní s pôvodnou cenou vstupeniek. Podmienkou na kúpu Rodinnej vstupenky SND na ktorékoľvek predstavenie je návšteva divadla minimálne s jedným dieťaťom do veku 17 rokov vrátane.

Spolu s Rodinnou vstupenkou SND pripravuje rozšírenie ponuky predpoludňajších a podvečerných predstavení. „Od novej sezóny uvedieme omnoho viac rodinných predstavení vo víkendových časoch. Robíme to s jasným zámerom – byť bližšie k rodinám s deťmi,“ priblížil ambíciu generálny riaditeľ SND Marián Chudovský.

„Veľmi nám záleží na tom, aby si deti vytvárali pozitívny vzťah k divadlu a k umeniu ako takému aj v spoločnosti svojich najbližších. Výhody Rodinnej vstupenky SND by mohli byť jednou z motivácií na rodinné návštevy Slovenského národného divadla okrem prirodzenej túžby po jedinečnom divadelnom zážitku v kruhu rodiny,“ ozrejmil zámer vstupenkovej novinky riaditeľ Centra marketingu SND Daniel Rabina.

Pri kúpe Rodinnej vstupenky SND sa diváci môžu rozhodnúť medzi troma variantmi:

typ A: 1 dospelý + 1 dieťa

typ B: 1 dospelý + 2 deti  alebo  2 dospelí + 1 dieťa

typ C: 2 dospelí + 2 deti alebo  1 dospelý + 3 deti

Záujemcovia o Rodinnú vstupenku SND si ju budú môcť kúpiť v pokladniciach Slovenského národného divadla a na predajnom mieste SND v OC Eurovea.

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.