Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

SND od marca bližšie k rodinám s deťmi

V pokladniciach Slovenské národného divadla sa od 1. marca 2014 začne predávať Rodinná vstupenka SND.

V pokladniciach Slovenské národného divadla sa od 1. marca 2014 začne predávať Rodinná vstupenka SND, vďaka ktorej diváci ušetria15 % v porovnaní s pôvodnou cenou vstupeniek. Podmienkou na kúpu Rodinnej vstupenky SND na ktorékoľvek predstavenie je návšteva divadla minimálne s jedným dieťaťom do veku 17 rokov vrátane.

Spolu s Rodinnou vstupenkou SND pripravuje rozšírenie ponuky predpoludňajších a podvečerných predstavení. „Od novej sezóny uvedieme omnoho viac rodinných predstavení vo víkendových časoch. Robíme to s jasným zámerom – byť bližšie k rodinám s deťmi,“ priblížil ambíciu generálny riaditeľ SND Marián Chudovský.

„Veľmi nám záleží na tom, aby si deti vytvárali pozitívny vzťah k divadlu a k umeniu ako takému aj v spoločnosti svojich najbližších. Výhody Rodinnej vstupenky SND by mohli byť jednou z motivácií na rodinné návštevy Slovenského národného divadla okrem prirodzenej túžby po jedinečnom divadelnom zážitku v kruhu rodiny,“ ozrejmil zámer vstupenkovej novinky riaditeľ Centra marketingu SND Daniel Rabina.

Pri kúpe Rodinnej vstupenky SND sa diváci môžu rozhodnúť medzi troma variantmi:

typ A: 1 dospelý + 1 dieťa

typ B: 1 dospelý + 2 deti  alebo  2 dospelí + 1 dieťa

typ C: 2 dospelí + 2 deti alebo  1 dospelý + 3 deti

Záujemcovia o Rodinnú vstupenku SND si ju budú môcť kúpiť v pokladniciach Slovenského národného divadla a na predajnom mieste SND v OC Eurovea.

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.