SND od marca bližšie k rodinám s deťmi

V pokladniciach Slovenské národného divadla sa od 1. marca 2014 začne predávať Rodinná vstupenka SND.

V pokladniciach Slovenské národného divadla sa od 1. marca 2014 začne predávať Rodinná vstupenka SND, vďaka ktorej diváci ušetria15 % v porovnaní s pôvodnou cenou vstupeniek. Podmienkou na kúpu Rodinnej vstupenky SND na ktorékoľvek predstavenie je návšteva divadla minimálne s jedným dieťaťom do veku 17 rokov vrátane.

Spolu s Rodinnou vstupenkou SND pripravuje rozšírenie ponuky predpoludňajších a podvečerných predstavení. „Od novej sezóny uvedieme omnoho viac rodinných predstavení vo víkendových časoch. Robíme to s jasným zámerom – byť bližšie k rodinám s deťmi,“ priblížil ambíciu generálny riaditeľ SND Marián Chudovský.

„Veľmi nám záleží na tom, aby si deti vytvárali pozitívny vzťah k divadlu a k umeniu ako takému aj v spoločnosti svojich najbližších. Výhody Rodinnej vstupenky SND by mohli byť jednou z motivácií na rodinné návštevy Slovenského národného divadla okrem prirodzenej túžby po jedinečnom divadelnom zážitku v kruhu rodiny,“ ozrejmil zámer vstupenkovej novinky riaditeľ Centra marketingu SND Daniel Rabina.

Pri kúpe Rodinnej vstupenky SND sa diváci môžu rozhodnúť medzi troma variantmi:

typ A: 1 dospelý + 1 dieťa

typ B: 1 dospelý + 2 deti  alebo  2 dospelí + 1 dieťa

typ C: 2 dospelí + 2 deti alebo  1 dospelý + 3 deti

Záujemcovia o Rodinnú vstupenku SND si ju budú môcť kúpiť v pokladniciach Slovenského národného divadla a na predajnom mieste SND v OC Eurovea.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.