SND od marca bližšie k rodinám s deťmi

V pokladniciach Slovenské národného divadla sa od 1. marca 2014 začne predávať Rodinná vstupenka SND.

V pokladniciach Slovenské národného divadla sa od 1. marca 2014 začne predávať Rodinná vstupenka SND, vďaka ktorej diváci ušetria15 % v porovnaní s pôvodnou cenou vstupeniek. Podmienkou na kúpu Rodinnej vstupenky SND na ktorékoľvek predstavenie je návšteva divadla minimálne s jedným dieťaťom do veku 17 rokov vrátane.

Spolu s Rodinnou vstupenkou SND pripravuje rozšírenie ponuky predpoludňajších a podvečerných predstavení. „Od novej sezóny uvedieme omnoho viac rodinných predstavení vo víkendových časoch. Robíme to s jasným zámerom – byť bližšie k rodinám s deťmi,“ priblížil ambíciu generálny riaditeľ SND Marián Chudovský.

„Veľmi nám záleží na tom, aby si deti vytvárali pozitívny vzťah k divadlu a k umeniu ako takému aj v spoločnosti svojich najbližších. Výhody Rodinnej vstupenky SND by mohli byť jednou z motivácií na rodinné návštevy Slovenského národného divadla okrem prirodzenej túžby po jedinečnom divadelnom zážitku v kruhu rodiny,“ ozrejmil zámer vstupenkovej novinky riaditeľ Centra marketingu SND Daniel Rabina.

Pri kúpe Rodinnej vstupenky SND sa diváci môžu rozhodnúť medzi troma variantmi:

typ A: 1 dospelý + 1 dieťa

typ B: 1 dospelý + 2 deti  alebo  2 dospelí + 1 dieťa

typ C: 2 dospelí + 2 deti alebo  1 dospelý + 3 deti

Záujemcovia o Rodinnú vstupenku SND si ju budú môcť kúpiť v pokladniciach Slovenského národného divadla a na predajnom mieste SND v OC Eurovea.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.