Nový priestor pre aktívnych študentov

Po aktívnom zapojení do národného projektu, ktorého cieľom je prepojenie vzdelávania s praxou, prichádza Trenčianska univerzita s ďalšou ponukou na podporu sebarealizácie študentov...

Po aktívnom zapojení do národného projektu „Vysoké školy ako motory rozvoja vedomostnej spoločnosti“, ktorého cieľom je prepojenie vysokoškolského vzdelávania s firemnou praxou, prichádza Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne  s ďalšou ponukou  na podporu sebarealizácie študentov v novovybudovanom priestore Študentského centra.

Hlavnou myšlienkou Študentského centra Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne je vytvorenie spoločného priestoru pre mimoškolské aktivity študentov orientované na študentské mobility, vytvorenie neformálneho prednáškového priestoru pre zaujímavých motivačných rečníkov, úspešných absolventov, mladých podnikateľov a v neposlednom rade vytvorenie priestoru pre študentské firmy a start-up spoločnosti. Študentské centrum ponúkne vo forme coworkingu priestor malým inovačným firmám z Trenčína, ktoré môžu spolupracovať s našimi študentmi. Vybudovaný kreatívny priestor podporí  aktívnych študentov univerzity v ich ďalšom osobnostnom rozvoji aj v úspešnom uplatnení v profesijnej praxi.

študentské centrum trenčianskej univerzity alexandra dubčeka v trenčíne

Slávnostné otvorenie Študentského centra Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa bude konať za prítomnosti pozvaných hostí, medzi ktorými sú vrcholoví predstavitelia univerzity, študenti jednotlivých fakúlt a celouniverzitných pracovísk a zástupcovia študentských organizácií. Rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka  doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. spolu riaditeľom hudobného festivalu „Bažant Pohoda“ Michalom Kaščákom, ktorý prijal úlohu krstného otca,  slávnostne prestrihne pásku v pondelok 3.marca 2014 o 15:00 hodine.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.