Kovár, Remenár a Kołodziej objektívom Jakuba Klima

SND už zajtra začína s predajom Rodinnej vstupenky SND. Na nový produkt upozorňujú osobnosti našej prvej scény prostredníctvom imidžovej kampane, na ktorej sa podieľal renomovaný fotograf Jakub Klimo.

Slovenské národné divadlo má ambíciu prilákať do svojich hľadísk rodiny s deťmi. Jednou z motivácií je aj Rodinná vstupenka SND. Na nový produkt upozorňujú osobnosti našej prvej scény prostredníctvom imidžovej kampane, na ktorej sa podieľal renomovaný fotograf Jakub Klimo.

„Išlo o to, aby sme rodiny dostali do divadla. Keď sme premýšľali, ako to urobiť s tvárami divadla, napadlo mi spojiť profesiu s tým, čo sa naozaj deje doma,“ ozrejmil ideu kampane Jakub Klimo, ktorému pred objektívom pózovali s rodinou člen Činohry SND František Kovár, sólista Opery SND Pavol Remenár a vedúca sólistka Baletu SND Romina Kołodziej.

Ako baptista Minola z komédie Skrotenie zlej ženy vkročil do ateliéru herec František Kovár s vnučkami Hankou a Zuzkou. Jakub Klimo je veľmi invenčný mladý fotograf, ktorého výsledky sú vynikajúce a tým dáva predpoklad dôvery, že to, čo nafotí on, bude dobré,“ pochvaľoval prácu fotografa dlhoročný člen prvej činohernej scény.

Barytonista Pavol Remenár sa fotografoval s manželkou Zuzanou aj s deťmi Zuzkou a Pavlom ako Lord Henry z opery Dorian Gray. „Veľmi som sa potešil, že budeme fotiť s pánom Klimom, je to ďalšia nová skúsenosť,“ povedal operný spevák.

Pred fotoaparát sa so synom Nicolasom postavila primabalerína Romina Kołodziej v kostýme princeznej Aurory z baletu Spiaca krásavica. „S Jakubom Klimom sa mi fotilo veľmi príjemne, celkom sme si to s Nicolaskom užívali,“ dodala tanečnica.

Rodinná vstupenka SND sa začína predávať od 1. marca 2014 v pokladniciach Slovenského národného divadla a na predajnom mieste v OC Eurovea. Diváci vďaka nej ušetria 15 % v porovnaní s pôvodnou cenou vstupeniek. Podmienkou pri kúpe je návšteva divadla minimálne s jedným dieťaťom do veku 17 rokov vrátane.

Dvory aj výhľad: Posledná fáza predaja v Jarabinkách je spustená

Ambiciózny projekt Jarabinky láka dvomi uzavretými dvormi, výbornou občianskou vybavenosťou a dynamickou lokalitou.

Týchto päť tipov vám pri podnikaní ušetrí tisíce eur

Menšie náklady môžu znamenať väčšie zisky.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh