Kovár, Remenár a Kołodziej objektívom Jakuba Klima

SND už zajtra začína s predajom Rodinnej vstupenky SND. Na nový produkt upozorňujú osobnosti našej prvej scény prostredníctvom imidžovej kampane, na ktorej sa podieľal renomovaný fotograf Jakub Klimo.

Slovenské národné divadlo má ambíciu prilákať do svojich hľadísk rodiny s deťmi. Jednou z motivácií je aj Rodinná vstupenka SND. Na nový produkt upozorňujú osobnosti našej prvej scény prostredníctvom imidžovej kampane, na ktorej sa podieľal renomovaný fotograf Jakub Klimo.

„Išlo o to, aby sme rodiny dostali do divadla. Keď sme premýšľali, ako to urobiť s tvárami divadla, napadlo mi spojiť profesiu s tým, čo sa naozaj deje doma,“ ozrejmil ideu kampane Jakub Klimo, ktorému pred objektívom pózovali s rodinou člen Činohry SND František Kovár, sólista Opery SND Pavol Remenár a vedúca sólistka Baletu SND Romina Kołodziej.

Ako baptista Minola z komédie Skrotenie zlej ženy vkročil do ateliéru herec František Kovár s vnučkami Hankou a Zuzkou. Jakub Klimo je veľmi invenčný mladý fotograf, ktorého výsledky sú vynikajúce a tým dáva predpoklad dôvery, že to, čo nafotí on, bude dobré,“ pochvaľoval prácu fotografa dlhoročný člen prvej činohernej scény.

Barytonista Pavol Remenár sa fotografoval s manželkou Zuzanou aj s deťmi Zuzkou a Pavlom ako Lord Henry z opery Dorian Gray. „Veľmi som sa potešil, že budeme fotiť s pánom Klimom, je to ďalšia nová skúsenosť,“ povedal operný spevák.

Pred fotoaparát sa so synom Nicolasom postavila primabalerína Romina Kołodziej v kostýme princeznej Aurory z baletu Spiaca krásavica. „S Jakubom Klimom sa mi fotilo veľmi príjemne, celkom sme si to s Nicolaskom užívali,“ dodala tanečnica.

Rodinná vstupenka SND sa začína predávať od 1. marca 2014 v pokladniciach Slovenského národného divadla a na predajnom mieste v OC Eurovea. Diváci vďaka nej ušetria 15 % v porovnaní s pôvodnou cenou vstupeniek. Podmienkou pri kúpe je návšteva divadla minimálne s jedným dieťaťom do veku 17 rokov vrátane.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“

Čo nemôžete zaregistrovať ako ochrannú známku?

Do registra ochranných známok si nemôžete prihlásiť primárne následovné označenia

Potrebujete ochrannú známku pre Váš produkt ?

Podnikateľom sa často stáva, že výborná služba alebo tovar sú odkopírované a vlastníkom spoločnosti.