STM Power zefektívnila svoju komunikáciu s Office 365

Spoločnosť STM Power a.s., ktorá je klasickým príkladom firmy patriacej do SMB segmentu, vsadila na Microsoft Office 365.

Vybudovanie jednotnej firemnej komunikačnej platformy s využitím služieb veľkých systémov, ktoré sú vzhľadom na výšku úvodných investícií a náročnosť ich údržby zvyčajne výsadou veľkých firiem, nie je jednoduché. Spoločnosť STM Power a.s., ktorá je klasickým príkladom firmy patriacej do SMB segmentu, sa však pri snahe o zefektívnenie práce svojich zamestnancov nezľakla a vsadila na Microsoft Office 365. Úspešne.

Spoločnosť STM Power sa sústreďuje na činnosti vo vývoji, výrobe a realizáciách riešení pre vodnú, tepelnú a jadrovú energetiku. Toto rozdelenie do troch nosných oblastí nesie so sebou aj tri pobočky v troch geograficky vzdialených lokalitách. Vývoj spoločnosti za posledných pár rokov v kombinácii s nárastom realizovaných projektov a rozširovaním počtu zamestnancov postavili pred spoločnosť novú výzvu – vybudovanie jednotnej komunikačnej platformy. Hlavnou požiadavkou bola koncepčnosť a efektivita investícií do budovania a následnej správy infraštruktúry a zabezpečenie dostupnosti služieb IT pre všetky pobočky a mobilných pracovníkov. Ako optimálne riešenie, bola navrhnutá technológia Microsoft Office 365.

„Naším cieľom bolo zaviesť informačný systém, ktorý integruje  komunikáciu v našej spoločnosti. Spomedzi viacerých produktov sme sa rozhodli pre platformu Office 365 Midsize Business, ktorá nielenže vo všetkých bodoch plní naše nevyhnutné požiadavky, ale ide ďaleko nad rámec. Otvorili sa nám možnosti, ktoré nám umožňujú efektívnym spôsobom komunikovať a zdieľať dáta. I keď zatiaľ nevyužívame naplno všetky možnosti tohto produktu, už teraz môžem konštatovať, že jeho zavedenie nám podstatným spôsobom pomáha napĺňať našu podnikateľskú víziu,“ hovorí Stanislav Králik, predseda predstavenstva spoločnosti STM Power a.s.

Komplexné cloudové riešenie Microsoft Office 365 Midsize Business prináša silu cloudovej produktivity do podnikov v SMB segmente, pomáha šetriť čas a umožňuje alokáciu finančných zdrojov. Microsoft Office 365 kombinuje známe aplikácie Microsoft Office Desktop Suite (Word, PowerPoint, Outlook a Excel) s online verziou novej generácie pre komunikáciu a spoluprácu služieb ako Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online a Microsoft Lync. Okrem toho má používateľ Microsoft Office 365 online prístup kdekoľvek a z ľubovoľného zariadenia do jednotného priečinku Doručená pošta a Kalendár, ako aj možnosť uskutočniť rýchle a jednoduché online meetingy alebo video konferencie a využívať centralizovaný SharePoint port.

Spoločnosti STM Power poskytlo toto riešenie možnosť vybudovania jednotnej firemnej komunikačnej platformy. Zároveň zjednotilo geograficky vzdialené prostredia a umožnilo zamestnancom spoločnosti mať prístup k firemnému prostrediu z akéhokoľvek miesta alebo zariadenia s prístupom na Internet.

Pri príležitosti blížiaceho sa konca podpory Windows XP a Office 2003 Microsoft pripravil časovo obmedzené špeciálne ponuky vo výške 20 %. Zľava sa vzťahuje na vybrané produkty Office 365 Midsize Business, Office 365 ProPlus a Windows 8.1 Pro Upgrade a platí do 30. apríla 2014. Viac informácií nájdete na stránke www.vSuchu.sk

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.