Knihobežník vedie aj cez Slovenské národné divadlo

Slovenské národné divadlo sa od začiatku prvého marcového týždňa stalo v poradí už 39. partnerským miestom nového projektu Knihobežník.

Slovenské národné divadlo sa od začiatku prvého marcového týždňa stalo v poradí už 39. partnerským miestom nového projektu Knihobežník, ktorý je podľa tvorcov z kníhkupectva Martinus.sk netradičnou knižnicou otvorenou pre všetkých. „Knihobežnícky“ stojan môžu návštevníci našej prvej scény nájsť vo foyeri pri vstupe do činohernej časti novej budovy SND na Pribinovej ulici.

Záujemcom o knižné tituly v rámci projektu Knihobežník sa stačí registrovať na portáli www.knihobeznik.sk a nájsť si na mape knihu, ktorú chcú čítať. Môže byť odložená kdekoľvek na verejne dostupnom mieste a po prečítaní ju opäť „pošlú do sveta“, aby ju mohol nájsť niekto iný. Miesto, kde ju uložia, presne opíšu na internete, označia na mape a ďalší čitateľ ju objaví.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.