Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Bystrická firma BVD stavia diaľnice na Slovensku a v Európe

Spoločnosť BVD, s.r.o. Doprava & Mechanizácie z Ban. Bystrice sa špecializuje na technologickú dopravu a mechanizácie. Firma sa podieľa na výstavbe cestných komunikácii a diaľnic na slovenskom trhu.

15 rokov skúseností, výkonnosť techniky, invencia a odborný potenciál pracovníkov

Manažment spoločnosti BVD, s.r.o. má viac ako 15-ročné skúsenosti v oblasti technologickej dopravy, mechanizácie, projekcie a výstavby pozemného a inžinierskeho staviteľstva a predovšetkým realizácie cestných komunikácii a diaľnic na domácom aj európskom stavebnom trhu.

bbbvd2-r669_res.jpg

Na tuzemskom trhu BVD s.r.o. spolupracuje s najväčšími stavebnými spoločnosťami a pracuje pre významné firmy z chemického a energetického sektora. „Pozíciu na trhu si neustále budujeme. Naši zahraniční obchodní partneri chápu značku BVD, s.r.o. Doprava & Mechanizácie ako symbol kompetencie, orientácie na zákazníka a spoľahlivosti, že projekt dokončíme včas a v kvalite s medzinárodným štandardom. Postupnými investíciami a systematickým sebazdokonaľovaním sme schopní zvládnuť narastajúce očakávania a požiadavky našich obchodných partnerov“, hovorí Ing. Vladimír Kmeť, konateľ a technický riaditeľ BVD s.r.o.

Za posledné roky stačí spomenúť, že spoločnosť BVD s.r.o. pracovala pri výstavbe nových úsekov diaľnice M6 v Maďarsku pre druhú najväčšiu nemeckú stavebnú spoločnosť Bilfinger Berger, alebo úspešne realizovala výstavbu diaľnice v Poľsku pre poľský stavebný gigant Budimex. Na Slovensku spoločnosť momentálne pracuje napríklad pre Pražskú firmu GJW Praha alebo bývalé Novácke Chemické závody, teraz patriace spoločnosti Fortischem. „Denne máme v prevádzke okolo 40 vozidiel a mechanizmov, väčšinou sú to vozidlá typu 8x6 a 8x8. Pochopiteľne pri realizácii stavieb poskytujeme celkovú logistiku vykonávaných prác a efektívne využitie strojného vybavenia a vozidiel.“,  dopĺňa Ing Vladimír Kmeť, konateľ spoločnosti.

bbbvd1-r998_res.jpg

Doprava & Mechanizácie, to sú skúsenosti a zodpovednosť pre profesionálov

BVD s.r.o. Doprava & Mechanizácie disponuje vozidlami všetkých druhov technologickej dopravy, vďaka ktorým sú schopní premiestniť širokú škálu nákladov. Nákladná doprava dokáže premiestniť zeminu, suť, štrky, piesky, asfalty a ďalšie materiály. Nadmerná a nadrozmerná doprava, ktorou BVD s.r.o. disponuje, dokáže  prepraviť stroje, konštrukcie a takmer každý materiál, k tomuto účelu firma disponuje viacerými typmi podvalníkov, vďaka ktorým ľahko a bezpečne prepravia náklad.

Pozemné & Inžinierske staviteľstvo – výstavba a projekcia

Do portfólia služieb spoločnosti spadajú najmä nasledovné činnosti. BVD s.r.o. realizuje stavby pre oblasti bytového, občianskeho a priemyselného staviteľstva, vrátane technológii pre súkromných investorov a verejný sektor.

- Výstavba diaľnic, rýchlostných ciest a cestných komunikácii; budujú parkoviská, spevnené plochy, kruhové objazdy a letiskové plochy

- Zriaďovanie konštrukčných vrstiev vozovky

- Komplexná výstavba a rekonštrukcia mostov

- Komplexné dodávky stavieb občianskej vybavenosti

- Individuálna bytová výstavba (IBV)

- Zemné a výkopové práce

- Úpravy terénov

- Demolačné práce

BVD s.r.o. Doprava & Mechanizácie je spoločnosť s poslaním a víziou

Postupne, ako firma rástla, sa manažment dostal do momentu, kedy začal uvažovať nad víziou a poslaním. Manažment BVD s.r.o., sformuloval poslanie spoločnosti a prišiel so zaujímavou myšlienkou, a tou je stratégia 3 kruhov, s ktorou sa musel stotožniť každý zamestnanec. Firma sa snaží plniť stratégiu 3 kruhov, ktorej podriaďujú všetky svoje činnosti.

1. Kruh Bezpečnosti. V mieste realizácie projektov dbajú na zaistenie bezpečnosti zamestnancov, dodávateľov a verejnosti. Práce uskutočňujú tak, aby minimalizovali negatívne dopady na životné prostredie - bez nehôd a ekologických incidentov.

2. Kruh Úspechu. Vďaka obozretnému výberu a riadeniu projektov, sa firma vyhýba akýmkoľvek

ekonomickým a finančným rizikám. Projekt odovzdávajú v najvyššej možnej kvalite a včas, značka BVD je pre každého svojho zákazníka synonymom dôvery - úspešné projekty včas a kvalitne.

3. Kruh Etiky. BVD s.r.o. je zástancom nulovej tolerancie voči úplatkárstvu a porušovaniu pravidiel hospodárskej súťaže - transparentnosť a dodržiavanie etických zásad.

„V zmysle partnerskej spolupráce komunikujeme s každým zákazníkom otvorene a transparentne. Absolútna priorita, na ktorej si osobne zakladám je, že budujeme dlhodobé vzťahy plné dôvery, pričom súčasne zachovávame potrebnú mieru mlčanlivosti a diskrétnosti“, dopĺňa na záver Ing. Vladimír Kmeť, konateľ a technický riaditeľ spoločnosti BVD s.r.o. Doprava & Mechanizácie.

Eva Kováčová: Motivácia vzdelávať sa je spojená s nádejou

Opatrovateľské kurzy, cudzie jazyky, IT zručnosti, aj osobnostný rozvoj. To všetko sa chcú ľudia naučiť.

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.