Medzinárodná doprava Šebo z Podlužian

Prvé nákladné auto kúpil v roku 1991. Za vyše 23 rokov pribudlo k trambusu do firmy Jána Šeba z Podlužian ďalších tridsaťštyri.

Modré kamióny firmy Medzinárodná doprava Šebo z Podlužian križujú cesty strednej Európy. Na cestu podnikania vstúpil v roku 1991.

Majiteľ firmy mal k autám blízko už v mladosti: „Vyučil som sa na Strednom odbornom učilišti v Leviciach za automechanika.“ Po vyučení pracoval na Okresnom stavebnom podniku v Leviciach a v roku 1983 nastúpil do Agrochemického podniku Levice, kde jazdil na trambuse MTS 706. V roku 1991 sa rozhodol, že začne podnikať. „Začínal som na vozidle MTS 24,“ spomína na začiatky. Postupne firma kupovala nové a nové kamióny a rozrastala sa. „Momentálne máme 36 kamiónov,“ približuje vozový park, pre ktorý postupne vybudoval nové, moderné zázemie na začiatku obce Podlužany.

Vozidlami firma zabezpečuje vnútroštátnu aj medzinárodnú prepravu. „Ak by som to mal vyjadriť percentuálne, tak 70 percent tvorí medzinárodná preprava, najviac Rakúsko, potom Čechy, Maďarsko, Poľsko a menej Nemecko,“ približuje krajiny, kde všade modré kamióny s logom firmy Medzinárodná doprava Šebo jazdia.

„Naším významným partnerom je spoločnosť Slovenské cukrovary Sereď, Agrana, Arimex Bratislava, Provit SK, pre ktorých vozíme najmä agroprodukty, umelé hnojivá a iný sypký materiál. To sú príklady najväčších objemov dopravy do a z Rakúska,“ dodáva Ján Šebo, majiteľ firmy, ktorá má za sebou vyše 23-ročnú úspešnú existenciu.

Kontakt: Ján Šebo

Medzinárodná doprava

Podlužany 271, 932 27

fax: 036 630 40 81

E-mail: mdsebo@gmail.com

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018

XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry

XXIII. Seminár I. Poliačka s medzinárodnou účasťou – Rozvoj cestnej infraštruktúry.