Nedeľa, 21. apríl , 2019

Medzinárodná doprava Šebo z Podlužian

Prvé nákladné auto kúpil v roku 1991. Za vyše 23 rokov pribudlo k trambusu do firmy Jána Šeba z Podlužian ďalších tridsaťštyri.

Modré kamióny firmy Medzinárodná doprava Šebo z Podlužian križujú cesty strednej Európy. Na cestu podnikania vstúpil v roku 1991.

Majiteľ firmy mal k autám blízko už v mladosti: „Vyučil som sa na Strednom odbornom učilišti v Leviciach za automechanika.“ Po vyučení pracoval na Okresnom stavebnom podniku v Leviciach a v roku 1983 nastúpil do Agrochemického podniku Levice, kde jazdil na trambuse MTS 706. V roku 1991 sa rozhodol, že začne podnikať. „Začínal som na vozidle MTS 24,“ spomína na začiatky. Postupne firma kupovala nové a nové kamióny a rozrastala sa. „Momentálne máme 36 kamiónov,“ približuje vozový park, pre ktorý postupne vybudoval nové, moderné zázemie na začiatku obce Podlužany.

Vozidlami firma zabezpečuje vnútroštátnu aj medzinárodnú prepravu. „Ak by som to mal vyjadriť percentuálne, tak 70 percent tvorí medzinárodná preprava, najviac Rakúsko, potom Čechy, Maďarsko, Poľsko a menej Nemecko,“ približuje krajiny, kde všade modré kamióny s logom firmy Medzinárodná doprava Šebo jazdia.

„Naším významným partnerom je spoločnosť Slovenské cukrovary Sereď, Agrana, Arimex Bratislava, Provit SK, pre ktorých vozíme najmä agroprodukty, umelé hnojivá a iný sypký materiál. To sú príklady najväčších objemov dopravy do a z Rakúska,“ dodáva Ján Šebo, majiteľ firmy, ktorá má za sebou vyše 23-ročnú úspešnú existenciu.

Kontakt: Ján Šebo

Medzinárodná doprava

Podlužany 271, 932 27

fax: 036 630 40 81

E-mail: mdsebo@gmail.com

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.