Prieskum určil top zamestnávateľa na Slovensku

Spoločnosť Orange Slovensko aj v tomto roku obhájila titul „top zamestnávateľ"

Spoločnosť Orange Slovensko aj v tomto roku obhájila titul „top zamestnávateľ”. Na základe výsledkov nezávislého prieskumu realizovaného každoročne holandským inštitútom CRF sa opäť certifikovala medzi spoločnosti, ktoré sa vyznačujú  špičkovou kvalitou v oblasti ľudských zdrojov a pracovných podmienok. Po minuloročnom úspechu je tak slovenský Orange aj nositeľom certifikátu Top Employer Slovakia 2014 a Top Employer Europe 2014.

Orange Slovensko je najväčším mobilným operátorom a jedným z najväčších zamestnávateľov na Slovensku. V súčasnosti zamestnáva viac ako 1 200 ľudí. „Som veľmi hrdá, že sa nám podarilo opäť potvrdiť našu ambíciu byť vnímaný ako zamestnávateľ, ktorý predstavuje najlepšiu voľbu pre súčasných i potenciálnych zamestnancov. Som presvedčená, že len skutočne motivovaní a angažovaní zamestnanci môžu prinášať výsledky zodpovedajúce cieľom spoločnosti. Dlhodobo sa preto snažíme optimalizovať našu personálnu politiku a vytvárať pre zamestnancov inšpirujúce prostredie a kvalitné pracovné podmienky,” vyjadrila sa k získanému oceneniu Andrea Danielová, riaditeľka úseku ľudských zdrojov Orangeu.

Na základe komplexnej analýzy prostredia ľudských zdrojov, ktorá je súčasťou certifikačného procesu, spoločnosť Orange Slovensko deklarovala status atraktívneho zamestnávateľa, ktorý spĺňa najvyššie štandardy v oblasti riadenia ľudských zdrojov, dáva dôraz na kvalitu pracovného prostredia a podporuje zamestnancov v ich profesionálnom i osobnom rozvoji. Analýza zahŕňa posúdenie primárnych i sekundárnych benefitov, pracovných podmienok, firemnej kultúry, školení a rozvoja zamestnancov či príležitostí pre budovanie kariéry.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom

IKEA je postavená na tých správnych hodnotách

Richard Citnar je riaditeľom najväčšieho obchodného domu IKEA v strednej Európe.