Ferratum vaša rýchla online peňaženka

Dnes sa všetko deje elektronicky. Tak prečo to nevyužiť pre skvalitnenie a zjednodušenie života? Práve táto banka je dnes lídrom v oblasti krátkodobých pôžičiek a uľahčuje cestu k peniazom.

Ferratum vaša rýchla online peňaženka

Dnes sa všetko deje elektronicky. Tak prečo to nevyužiť pre skvalitnenie a zjednodušenie života? Podobnú otázku si zrejme položili aj zakladatelia spoločnosti Ferratum. Práve táto banka je dnes lídrom v oblasti krátkodobých pôžičiek a všemožne nám uľahčuje cestu k peniazom. Prijmite aj vy elektronickú peňaženku za svoju.

Banka, nebanka

Verte, alebo nie, Ferratum je banka. Je to tak aj napriek tomu, že sa filozofia tejto spoločnosti úplne odlišuje všetkých našich bánk. A v čom sa odlišujeme?

• Krátkodobé, malé pôžičky. Poskytujeme sumy vo výške 25 až 350 euro. Je to východisko pre ľudí, ktorým sa naskytol akútny finančný problém a potrebujú ho riešiť okamžite. Dlh splatíte jednorázovo do 15, alebo 30 dní, podľa vášho výberu.

• Bez papierov. Žiadne potvrdenia o príjme, výpisy z registrov, daňové priznania, kópie dokladov, ani ručitelia.

• Bez stretnutí
    . Nemusíte chodiť na úrady, ani na pobočky. Všetko vybavíte elektronicky z pohodlia domova.

• Veľká škála klientov
    . Ferratum nehľadí na plat, povolanie, či finančnú minulosť. Pokiaľ ste matka na materskej, váš život vieme posilniť finančnou injekciou. Pre získanie našej krátkodobej pôžičky nepotrebujete nikam cestovať ani vybavovať doklady o príjme. Ak ste študent, vieme vám poskytnúť peniaze pre učenie aj zábavu. Dôchodcovia vďaka nám nájdu korenie života a ľudia bez práce si budú môcť tiež trochu vyhodiť z kopýtka. Peniaze tak môžu byť aj vaše.

Aké sú podmienky pre získanie pôžičky?

- vek nad 18 rokov

- občianstvo SR

- platný občiansky preukaz. Vďaka údajom z tohto jediného potrebnému dokladu si overíme všetko, čo potrebujeme vedieť pre schválenie pôžičky.

- vyplnenie a odoslanie žiadosti. To môžete uskutočniť online, alebo cez SMS. Presný návod a inštrukcie nájdete na webe Ferratum.

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.