Ferratum vaša rýchla online peňaženka

Dnes sa všetko deje elektronicky. Tak prečo to nevyužiť pre skvalitnenie a zjednodušenie života? Práve táto banka je dnes lídrom v oblasti krátkodobých pôžičiek a uľahčuje cestu k peniazom.

Ferratum vaša rýchla online peňaženka

Dnes sa všetko deje elektronicky. Tak prečo to nevyužiť pre skvalitnenie a zjednodušenie života? Podobnú otázku si zrejme položili aj zakladatelia spoločnosti Ferratum. Práve táto banka je dnes lídrom v oblasti krátkodobých pôžičiek a všemožne nám uľahčuje cestu k peniazom. Prijmite aj vy elektronickú peňaženku za svoju.

Banka, nebanka

Verte, alebo nie, Ferratum je banka. Je to tak aj napriek tomu, že sa filozofia tejto spoločnosti úplne odlišuje všetkých našich bánk. A v čom sa odlišujeme?

• Krátkodobé, malé pôžičky. Poskytujeme sumy vo výške 25 až 350 euro. Je to východisko pre ľudí, ktorým sa naskytol akútny finančný problém a potrebujú ho riešiť okamžite. Dlh splatíte jednorázovo do 15, alebo 30 dní, podľa vášho výberu.

• Bez papierov. Žiadne potvrdenia o príjme, výpisy z registrov, daňové priznania, kópie dokladov, ani ručitelia.

• Bez stretnutí
    . Nemusíte chodiť na úrady, ani na pobočky. Všetko vybavíte elektronicky z pohodlia domova.

• Veľká škála klientov
    . Ferratum nehľadí na plat, povolanie, či finančnú minulosť. Pokiaľ ste matka na materskej, váš život vieme posilniť finančnou injekciou. Pre získanie našej krátkodobej pôžičky nepotrebujete nikam cestovať ani vybavovať doklady o príjme. Ak ste študent, vieme vám poskytnúť peniaze pre učenie aj zábavu. Dôchodcovia vďaka nám nájdu korenie života a ľudia bez práce si budú môcť tiež trochu vyhodiť z kopýtka. Peniaze tak môžu byť aj vaše.

Aké sú podmienky pre získanie pôžičky?

- vek nad 18 rokov

- občianstvo SR

- platný občiansky preukaz. Vďaka údajom z tohto jediného potrebnému dokladu si overíme všetko, čo potrebujeme vedieť pre schválenie pôžičky.

- vyplnenie a odoslanie žiadosti. To môžete uskutočniť online, alebo cez SMS. Presný návod a inštrukcie nájdete na webe Ferratum.

Podmienky predaja spoločnosti s.r.o., ktorá je platcom DPH

Ako predať vašu spoločnosť ak je platcom DPH ?

Jazdili sme na novom Volkswagene T-Cross!

Nové štýlové malé SUV od Volkswagenu nás prekvapilo variabilitou a tým, ako je schopné predčiť všetky očakávania.

Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov.

Gansberg Koliba - Housing as a symbol of success

The apartments are designed to meet even the most demanding requirements.