Ferratum vaša rýchla online peňaženka

Dnes sa všetko deje elektronicky. Tak prečo to nevyužiť pre skvalitnenie a zjednodušenie života? Práve táto banka je dnes lídrom v oblasti krátkodobých pôžičiek a uľahčuje cestu k peniazom.

Ferratum vaša rýchla online peňaženka

Dnes sa všetko deje elektronicky. Tak prečo to nevyužiť pre skvalitnenie a zjednodušenie života? Podobnú otázku si zrejme položili aj zakladatelia spoločnosti Ferratum. Práve táto banka je dnes lídrom v oblasti krátkodobých pôžičiek a všemožne nám uľahčuje cestu k peniazom. Prijmite aj vy elektronickú peňaženku za svoju.

Banka, nebanka

Verte, alebo nie, Ferratum je banka. Je to tak aj napriek tomu, že sa filozofia tejto spoločnosti úplne odlišuje všetkých našich bánk. A v čom sa odlišujeme?

• Krátkodobé, malé pôžičky. Poskytujeme sumy vo výške 25 až 350 euro. Je to východisko pre ľudí, ktorým sa naskytol akútny finančný problém a potrebujú ho riešiť okamžite. Dlh splatíte jednorázovo do 15, alebo 30 dní, podľa vášho výberu.

• Bez papierov. Žiadne potvrdenia o príjme, výpisy z registrov, daňové priznania, kópie dokladov, ani ručitelia.

• Bez stretnutí
    . Nemusíte chodiť na úrady, ani na pobočky. Všetko vybavíte elektronicky z pohodlia domova.

• Veľká škála klientov
    . Ferratum nehľadí na plat, povolanie, či finančnú minulosť. Pokiaľ ste matka na materskej, váš život vieme posilniť finančnou injekciou. Pre získanie našej krátkodobej pôžičky nepotrebujete nikam cestovať ani vybavovať doklady o príjme. Ak ste študent, vieme vám poskytnúť peniaze pre učenie aj zábavu. Dôchodcovia vďaka nám nájdu korenie života a ľudia bez práce si budú môcť tiež trochu vyhodiť z kopýtka. Peniaze tak môžu byť aj vaše.

Aké sú podmienky pre získanie pôžičky?

- vek nad 18 rokov

- občianstvo SR

- platný občiansky preukaz. Vďaka údajom z tohto jediného potrebnému dokladu si overíme všetko, čo potrebujeme vedieť pre schválenie pôžičky.

- vyplnenie a odoslanie žiadosti. To môžete uskutočniť online, alebo cez SMS. Presný návod a inštrukcie nájdete na webe Ferratum.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.