Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Vymenovanie generálneho riaditeľa pre Slovensko

Dňa 20. decembra 2013 bol vymenovaný László Ivan do pozície generálneho riaditeľa Arriva spoločností pre Slovensko.

V závere roku 2013 spoločnosť Arriva vymenovala za generálneho riaditeľa pre svoj biznis na Slovensku Lászla Ivana, ktorý nastúpil do spoločnosti Arriva v roku 2009 a po celú dobu zohrával kľúčovú rolu v rozvoji skupiny Arriva v rámci Slovenska ako súčasť manažérskeho tímu regiónu strednej a východnej Európy.

Spoločnosť Arriva, ktorá je súčasťou skupiny Deutsche Bahn, od akvizície spoločností Veolia Transport Central Europe v máji 2013 narástla na úroveň najväčšiej dopravnej spoločnosti v rámci Slovenska  s celkovou prevádzkou 840 vozidiel a 1560 zamestnancov vo svojich dcérskych spoločnostiach Arriva Nové Zámky, Michalovce a Nitra.

Vo svojej novej úlohe bude László Ivan dohliadať na rozvoj každého segmentu osobnej dopravy, na rozvoj zamestnancov a bude riadiť rast spoločnosti Arriva na slovenskom trhu verejnej dopravy.

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.