Utorok, 26. január, 2021 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky

Vymenovanie generálneho riaditeľa pre Slovensko

Dňa 20. decembra 2013 bol vymenovaný László Ivan do pozície generálneho riaditeľa Arriva spoločností pre Slovensko.

V závere roku 2013 spoločnosť Arriva vymenovala za generálneho riaditeľa pre svoj biznis na Slovensku Lászla Ivana, ktorý nastúpil do spoločnosti Arriva v roku 2009 a po celú dobu zohrával kľúčovú rolu v rozvoji skupiny Arriva v rámci Slovenska ako súčasť manažérskeho tímu regiónu strednej a východnej Európy.

Spoločnosť Arriva, ktorá je súčasťou skupiny Deutsche Bahn, od akvizície spoločností Veolia Transport Central Europe v máji 2013 narástla na úroveň najväčšiej dopravnej spoločnosti v rámci Slovenska  s celkovou prevádzkou 840 vozidiel a 1560 zamestnancov vo svojich dcérskych spoločnostiach Arriva Nové Zámky, Michalovce a Nitra.

Vo svojej novej úlohe bude László Ivan dohliadať na rozvoj každého segmentu osobnej dopravy, na rozvoj zamestnancov a bude riadiť rast spoločnosti Arriva na slovenskom trhu verejnej dopravy.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

​​​​​​​Prečítajte si úspešný príbeh najväčšieho výrobného podniku v Trebišove.

2 h

Byť fit nielen v januári. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí zákazníkom, ako sa stravovať zdravo po celý rok.

11 h

V roku 2020 stúpol záujem o rizikové životné poistenie o takmer tretinu