Vymenovanie generálneho riaditeľa pre Slovensko

Dňa 20. decembra 2013 bol vymenovaný László Ivan do pozície generálneho riaditeľa Arriva spoločností pre Slovensko.

V závere roku 2013 spoločnosť Arriva vymenovala za generálneho riaditeľa pre svoj biznis na Slovensku Lászla Ivana, ktorý nastúpil do spoločnosti Arriva v roku 2009 a po celú dobu zohrával kľúčovú rolu v rozvoji skupiny Arriva v rámci Slovenska ako súčasť manažérskeho tímu regiónu strednej a východnej Európy.

Spoločnosť Arriva, ktorá je súčasťou skupiny Deutsche Bahn, od akvizície spoločností Veolia Transport Central Europe v máji 2013 narástla na úroveň najväčšiej dopravnej spoločnosti v rámci Slovenska  s celkovou prevádzkou 840 vozidiel a 1560 zamestnancov vo svojich dcérskych spoločnostiach Arriva Nové Zámky, Michalovce a Nitra.

Vo svojej novej úlohe bude László Ivan dohliadať na rozvoj každého segmentu osobnej dopravy, na rozvoj zamestnancov a bude riadiť rast spoločnosti Arriva na slovenskom trhu verejnej dopravy.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.

Pravda o mäse v burgroch z McDonald’s

Používajú kvalitné mäso?

322 m2 a mesto ako na dlani. Bratislava má atypický penthouse

Najväčší z bytov projektu Jarabinky Grande láka náročných záujemcov nielen svojou grandióznosťou, ale aj unikátnosťou priestoru.

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.