Vymenovanie generálneho riaditeľa pre Slovensko

Dňa 20. decembra 2013 bol vymenovaný László Ivan do pozície generálneho riaditeľa Arriva spoločností pre Slovensko.

V závere roku 2013 spoločnosť Arriva vymenovala za generálneho riaditeľa pre svoj biznis na Slovensku Lászla Ivana, ktorý nastúpil do spoločnosti Arriva v roku 2009 a po celú dobu zohrával kľúčovú rolu v rozvoji skupiny Arriva v rámci Slovenska ako súčasť manažérskeho tímu regiónu strednej a východnej Európy.

Spoločnosť Arriva, ktorá je súčasťou skupiny Deutsche Bahn, od akvizície spoločností Veolia Transport Central Europe v máji 2013 narástla na úroveň najväčšiej dopravnej spoločnosti v rámci Slovenska  s celkovou prevádzkou 840 vozidiel a 1560 zamestnancov vo svojich dcérskych spoločnostiach Arriva Nové Zámky, Michalovce a Nitra.

Vo svojej novej úlohe bude László Ivan dohliadať na rozvoj každého segmentu osobnej dopravy, na rozvoj zamestnancov a bude riadiť rast spoločnosti Arriva na slovenskom trhu verejnej dopravy.

Prečo kupovať first moment na exotické destinácie už teraz?

Lepší výber odletu, ubytovania aj vychytených termínov a cenový bonus.

Pivovarníci rozdeľujú peniaze

Rozhodnite, komu pôjde tisíc eur.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.