Vymenovanie generálneho riaditeľa pre Slovensko

Dňa 20. decembra 2013 bol vymenovaný László Ivan do pozície generálneho riaditeľa Arriva spoločností pre Slovensko.

V závere roku 2013 spoločnosť Arriva vymenovala za generálneho riaditeľa pre svoj biznis na Slovensku Lászla Ivana, ktorý nastúpil do spoločnosti Arriva v roku 2009 a po celú dobu zohrával kľúčovú rolu v rozvoji skupiny Arriva v rámci Slovenska ako súčasť manažérskeho tímu regiónu strednej a východnej Európy.

Spoločnosť Arriva, ktorá je súčasťou skupiny Deutsche Bahn, od akvizície spoločností Veolia Transport Central Europe v máji 2013 narástla na úroveň najväčšiej dopravnej spoločnosti v rámci Slovenska  s celkovou prevádzkou 840 vozidiel a 1560 zamestnancov vo svojich dcérskych spoločnostiach Arriva Nové Zámky, Michalovce a Nitra.

Vo svojej novej úlohe bude László Ivan dohliadať na rozvoj každého segmentu osobnej dopravy, na rozvoj zamestnancov a bude riadiť rast spoločnosti Arriva na slovenskom trhu verejnej dopravy.

Už viac ako 36 čerpacích staníc OMV je v novom šate

Motoristi si vychutnajú príjemnú atmosféru aj nové služby.

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.