Traderi: Bill Hubard prichádza do Bratislavy!

Pridajte sa k nám na Obchodnú konferenciu v Bratislave, v hoteli Sheraton, 22. marca 2014

Trade.com s potešením pozýva slovenských obchodníkov do Bratislavy na obchodnú konferenciu, ktorá bude sprevádzať miestnych obchodníkov pochopením všetkých nástrojov potrebných k profesionálnemu obchodovaniu. Účastníci sa naučia úspešné obchodné stratégie od tých najlepších profesionálov, vrátane Billa Hubarda, významného odborníka a populárnu mediálnu osobnosť, ktorá je častým hosťom aj na Bloomberg TV, BBC World Service, či France 24.

Cieľom je pomôcť obchodníkom rozpoznať a využiť najnovšie investičné príležitosti a obchodná konferencia v Bratislave je určená pre obchodníkov s rôznou úrovňou znalostí. Podujatie zahŕňa skupinové workshopy a osobné obchodné školenia na všetko, od základov Forexu až po pokročilé obchodné stratégie. Obchodníci, ktorí budú súčasťou konferencie sa môžu tešiť na 1-on-1 obchodné školenia a poskytnutie obchodných signálov na 3 mesiace. Všetko exkluzívne len pre účastníkov konferencie v Bratislave.

bill-r470_res.jpg

Bill Hubard poznamenal: “Som naozaj nadšený, že stretnem slovenských obchodníkov a podelím sa s nimi o svoje skúsenosti, prediskutujeme niektoré účinné trhové stratégie a pomôžem im ťažiť s príležitostí vynárajúcich sa svetovom forex trhu.“

Obchodná konferenciaBratislave sa bude konať dňa 22. marca 2014 v hoteli Sheraton. Počet miest je obmedzený.

traderezervacia-r379_res.jpg

Hlavní reklamní partneri:

eqx-logo-r770_res.jpg

forexpro-r303_res.jpg

logo-restart-r599_res.jpg

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.