Utorok, 26. január, 2021 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky

Vodiči pozor!

V OK Autoservise práve prebieha jarná akcia, pri ktorej vám za 4,90 eur skontrolujú technický stav auta a poradia ďalší postup.

Existujú dva typy motoristických extrémistov. Jedni, ktorí sú doslova otrokmi svojich automobilov a venujú im až prehnanú starostlivosť, a na opačnej strane sú majitelia, ktorí autu venujú pozornosť, len keď potrebujú doplniť palivo. Skutočnosť je taká, že automobil potrebuje so zmenou ročného obdobia aspoň základnú starostlivosť. A platí, že čím starší plechový tátoš, tým musí byť starostlivosť dôkladnejšia.

Po zime je určite potrebné vymeniť zimné obutie auta za letné, nechať auto dôkladne poumývať, hlavne zospodu, skontrolovať prevádzkové kvapaliny, brzdovú aj chladiacu, a olej v motore.

Pri pravidelne kontrolovaných autách stačí nahliadnuť do servisnej knižky, aby vodič zistil, aký čas uplynul z predpísaného intervalu pre výmenu brzdovej kvapaliny (3 roky), chladiacej kvapaliny (2 roky) a oleja (podľa stanoveného maximálneho počtu odjazdených kilometrov alebo po jednom roku).

V OK Autoservise práve prebieha  jarná akcia, pri ktorej vám za 4,90 eur skontrolujú technický stav auta a poradia, aký je ďalší postup.

lcokautocentrum2-r565_res.jpg

Teší sa na vás kolektív OK Autocentrum, Lučenec.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Byť fit nielen v januári. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí zákazníkom, ako sa stravovať zdravo po celý rok.

58m

V roku 2020 stúpol záujem o rizikové životné poistenie o takmer tretinu

5 h

Účinná prírodná tinktúra, ale aj jedinečný lokálny produkt, ktorý vyrába rodinný podnik spod Tatier už vyše 20 rokov.

14 h