SWAN prináša do Zvolena multimediálne služby

Telekomunikačný operátor SWAN prichádza do Zvolena a prináša služby SWAN MULTIMEDIA plné zábavy – internet, digitálnu TV a domácu telefónnu linku.

Pre svojich budúcich zákazníkov pripravil SWAN dva špeciálne produkty. Jedným z nich je 20-megový internet XS za bezkonkurenčnú cenu 6,60 euro mesačne. Druhým produktom je atraktívny balík služieb DUO Minternet s parametrami 40/4 Mbit/s spolu s digitálnou TV s viac ako 80 TV kanálmi a množstvom doplnkových funkcií. To všetko za 17,99 euro mesačne.

Vďaka širokej škále doplnkových funkcií digitálnej TV SWAN MULTIMEDIA môžu diváci úplne kontrolovať čas a obsah vysielania, ktorý sa rozhodnú sledovať. Napomáha tomu najmä aplikácia pre smartfóny, či tablety, ale i TV archív a Nahrávanie.

TV archív služby SWAN MULTIMEDIA obsahuje až 7 dní staré vysielanie 30 najsledovanejších TV kanálov. Používatelia môžu k odvysielanému obsahu pristupovať cez rozhranie elektronického programového sprievodcu (EPG) a najnovšie aj pomocou funkcie Obrazová galéria. Tá zobrazuje odvysielaný obsah v rôznych kategóriách – Najsledovanejšie, Filmy, Seriály, Detské, Dokumenty, Hudba, Spravodajstvo, Šport. Obrazová galéria predstavuje rýchly a jednoduchý spôsob, ako si vybrať žiadaný obsah. Používatelia nemusia hľadať v programe, čo televízne stanice odvysielali. Všetky potrebné informácie majú na jednom mieste a z bohatej ponuky si vyberú žiadanú reláciu – podľa aktuálnej chute a nálady.

Služba Nahrávanie je vítaným rozšírením možností TV archívu. Vďaka nej môže zákazník využívať úložisko dát a vytvárať si vlastné nahrávky. Na rozdiel od TV archívu sú však nahrané filmy dostupné aj po siedmich dňoch. Ostanú totiž uchované počas celej doby, kedy má zákazník aktivovaný predplatený priestor, ktorý môže byť najviac 168 hodín. Služba je dostupná pre viac ako 80 TV staníc z programového rastra a je možné ju aktivovať priamo prostredníctvom menu digitálnej TV SWAN MULTIMEDIA.

Zákazníci, ktorí využívajú vo svojom mobile alebo tablete operačný systém iOS alebo Android, môžu sledovať televíziu aj v týchto zariadeniach. Prostredníctvom internetového pripojenia ponúka aplikácia SWAN MULTIMEDIA vysielanie desiatich slovenských a českých staníc a 7-dňový TV archív. Aplikácia sa dá jednoducho stiahnuť v AppStore alebo na Google Play.

„Digitálna televízia sa stáva mobilnejšou a stále viac sa pozornosť sústreďuje na smart TV, tablety, mobily a počítače,“ komentuje trendy v digitálnej TV šéfka zvolenskej pobočky SWANu, Jana Vicová. Upozornila tiež na funkciu Rozpozerané, ktorá umožňuje v aplikácii zastaviť pozeranie relácie aj v inom čase, či na inom zariadení obnoviť pozeranie od okamihu prerušenia.

Služby SWAN MULTIMEDIA sú pre Zvolenčanov dostupné na sídliskách Zlatý Potok, Sekier a Západ.

V súčasnosti prebieha získavanie súhlasov vlastníkov bytov pre budovanie optickej siete SWAN v jednotlivých bytových domoch.

Viac informácii o službách SWAN MULTIMEDIA Vám radi poskytnú predajcovia v novootvorenom zvolenskom SWAN CENTRE na ulici Kozačeka 11, v predajni DKSB, alebo ich nájdete aj na firemnej webstránke www.swan.sk .

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.