Prestigio MultiPhone 7500: pre manažéra aj pre hráča

Prestigio MultiPhone 7500

Značka Prestigio uvádza na slovenský trh nový smartfón s označením MultiPhone 7500. Kombinácia výkonného procesoru, Full HD displeja a kvalitného fotoaparátu je zabalená v atraktívnom dizajne a označená naozaj pútavou cenovkou. Aj preto zaujme milovníkov multimediálnej zábavy, ktorý si potrpia nielen na parametroch, ale aj vyváženom pomere ceny a výkonu.

Prestigio MultiPhone 7500  je vybavený veľkým 5-palcovým Full HD IPS displejom s rozlíšením 1980 x 1080 pixlov, ktorý je dobre čitateľný aj na slnku a ponúka široké pozorovacie uhly. Vďaka použitej technológii OGS (One Glass Solution) zostávajú farby žiarivé,  ostré a bez skreslenia aj pri dynamických scénach počas hrania hier,  sledovania videí či prezerania  fotografií.

O svižný chod operačného systému Android 4.2 sa stará štvorjadrový procesor ARM Cortex-A7 s taktom 1,5 GHz. MultiPhone 7500 je dostupný v dvoch verziách, a tak si podľa potreby môžete vybrať model s operačnou pamäťou 1 GB a interným úložiskom 16 GB; alebo drahšiu verziu s operačnou pamäťou 2 GB a internou pamäťou až 32 GB.

Ak svojim smartfónom radi fotíte, určite vás poteší hlavný  fotoaparát s rozlíšením 13 megapixelov a BSI snímačom, ktorý znižuje nežiaduci šum pri zhoršených svetelných podmienkach. Samozrejmosťou je automatické zaostrovanie a dvojitý LED blesk. Nechýba tiež množstvo rôznych motívov a efektov, ktoré dodajú vašim fotografiám nový a originálny rozmer. Pre potreby videohovorov či autoportrétov poslúži predná kamera s rozlíšením 8 megapixelov.

Batéria s kapacitou 2300 mAh zabezpečí dlhú výdrž aj v rukách náročnejších používateľov. Okrem štandardných bezdrôtových technológií v tomto modeli nechýba ani NFC, ktoré umožňuje rýchle párovanie a zdieľanie obsahu s inými zariadeniami či bezkontaktné platby v obchodoch.

Priamo v balení nájdete aj  zadný kryt.

Funkciami nabitá novinka v  čierno-červenom dizajne sa na slovenskom trhu predáva za odporúčanú cenu 259 eur (16GB/1GB verzia ) a 279 eur (32GB/2GB verzia).

Tip Prestigio: Užívateľ k smartfónu automaticky získa aj cloudové úložisko Prestigio MultiCloud s 200 GB priestoru na 1 rok zdarma, ktoré je dostupné ihneď po registrácii prostredníctvom Prestigio ID. Priestor je ďalej možné  bezplatne rozšíriť jeho aktívnou podporou na sociálnych sieťach až na 1 TB.

Technické špecifikácie nájdete  tu.

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.