Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

Investori Rezidencie MACHNÁČ sa ospravedlňujú zákazníkom

Nie je zvykom na Slovensku, aby sa investori bytových komplexov ospravedlňovali svojim zákazníkom. Iba ak by bol na to vážny dôvod. V prípade novostavby Rezidencie MACHNÁČ, ktorá vyrastá v bratislavskom Starom Meste neďaleko Horského parku, je dôvod ospravedlnenia nanajvýš neštandardný! Sme svedkami novodobej turbulencie na trhu s nehnuteľnosťami, ktorá na Slovensku nemá obdoby?! Situáciu naďalej sledujeme...

O dôvode verejného ospravedlnenia zákazníkom nám v exkluzívnom rozhovore predstavil Michal Mrník, zástupca investora projektu Rezidencie MACHNÁČ.

Čo presne sa udialo?

Napriek aktuálne prebiehajúcej komunikácii voči zákazníkom musím podotknúť, že projekt Rezidencie MACHNÁČ je jeden z najsledovanejších príbehov realitného trhu vôbec. Projektu sa za krátky čas podarilo zmeniť štatistiky trhu v predajnosti. Posúďte sami! Byty v prvých dvoch rezidenciách Borovica a Breza, ktorých kolaudácia momentálne prebieha, sa predali len za tri mesiace. Ešte pred štartom výstavby!  Určite dáte za pravdu, že TO je pre realitný trh nevídané! Predaj bytov v posledných štyroch rezidenciách Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa odštartoval ešte lepšie.

Za čo konkrétne sa ospravedlňujete zákazníkom?

Silnou devízou novostavby Rezidencie MACHNÁČ je lokalita, kde vyrastá. Jedinečná možnosť nadštandardného bývania s prepojením na prírodu  Horského parku a okolitých areálov Borovicový lesík, Zeleň pri vodárni a Bôrik je v Bratislave nevídanou raritou. Je to jeden z dôvodov, prečo sa ponuka voľných bytov v tejto mimoriadne úspešnej novostavbe v týchto dňoch zužuje. A to doslova! Každodenná prax poukazuje, že na byty sa tvoria poradovníky. Počet voľných bytov každým dňom klesá.

Chcete naznačiť, že zákazníkom už nemáte čo ponúknuť?

Vstup nášho bytového projektu Rezidencie MACHNÁČ na realitný trh silno zarezonoval.  Dôkazom je i fakt, že z celkového počtu 170 nových bytov je v ponuke už len 59 voľných. Navyše byty v rezidencii Jaseň už nie sú v ponuke vôbec! Všetkým zákazníkom a priaznivcom rezidennčného bývania sa chceme týmto ospravedlniť a odkázať, aby nezúfali!  Na webových stránkach projektu www.tuchcembyt.sk môžu vzhliadnuť aktuálnu ponuku nádherných slnečných 2i, 3i a 4 izbových bytov s výmerou od 63,07 do 114,48 m2.  Záujemcom odporúčam, aby nezmeškali poslednú príležitosť. Toto rezidenčné bývanie ocenia tí, ktorí pri výbere svojho bývania nechcú robiť kompromisy.

Zvyšujúci sa dopyt po nehnuteľnostiach vedie investorov k zvyšovaniu cien. Ako je to v prípade bytov na Machnáči?

Asi Vás prekvapím. V prípade predaja bytov na Machnáči je predajná politika z dlhodobého pohľadu považovaná za výhodnú investíciu. Platí to i v prípade ceny nehnuteľností. Jedinečné bývanie v najvyhľadávanejšej lokalite Bratislava I. je stále dostupné za zvýhodnených cenových podmienok. Čo viac si môže človek priať? V cene je zahrnutý i podiel na pozemku a pivničná kobka. Projekt je v každom smere orientovaný na zákazníka. Dôkazom je i zvýhodnený platobný kalendár. Až 80% ceny bytu kupujúci platí až po kolaudácii bytu. Pre všetkých klientov je k dispozícii VIP balíček výhodného financovania prostredníctvom hypotéky

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Svet môžeme zlepšiť dobrými skutkami

Každý z nás môže zlepšiť svet dobrými skutkami - to je filozofia, na ktorej Orange postavil svoju vianočnú ponuku.

O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh

Helske vyrába na Spiši stopercentný slovenský produkt.