Získať prácu cez mobil je in

Kedysi sme krúžkovali inzeráty v novinách, neskôr surfovali po internete. Dnes stačí na získanie práce snov vynaložiť iba minimum námahy. Práca totiž príde sama. Do mobilu.

Kedysi sme krúžkovali inzeráty v novinách, neskôr surfovali po internete. Dnes stačí na získanie práce snov vynaložiť iba minimum námahy. Práca totiž príde sama. Do mobilu.

Vďaka mobilným aplikáciám na vyhľadávanie práce sa môžete uchádzať o prácu kdekoľvek a kedykoľvek. S najnovšou z nich prichádza personálna agentúra Adecco. „Aplikácia Adecco jobs in Slovakia ponúka jednoduché filtrovanie pracovných ponúk podľa kategórie práce, lokality a typu pracovného pomeru,“ približuje Ivana Vačoková, Permanent Placement Manager.  Miesto pohovoru zobrazí na mape. Na pracovnú ponuku sa dá reagovať okamžite, samozrejmosťou je možnosť zdieľania cez e-mail alebo facebook.

„Výhodou oproti vyhľadávaniu cez počítač je fakt, že s aplikáciou máte vždy prehľad o pracovných ponukách, na ktoré ste reagovali. Automaticky sa ukladajú do samostatného priečinka,“ vysvetľuje ďalej Ivana Vačoková.

Aplikácia Adecco jobs in Slovakia je dostupná zdarma pre iPhoneAndroid. Adecco v súčasnosti ponúka pracovné pozície najmä v oblasti IT, v automobilovom priemysle a v administratíve, na Slovensku aj v zahraničí.

www.adecco.sk

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.