Občianske a ľudské práva v EÚ

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Európskou komisiou na Slovensku a Inštitútom hospodárskej politiky Vás pozývajú na seminár s témou "Občianske a ľudské práva v EÚ".

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Európskou komisiou na Slovensku a Inštitútom hospodárskej politiky Vás pozývajú na seminár s témou "Občianske a ľudské práva v EÚ".

Na seminári vystúpia JUDr. Marica Pirošíková - splnomocnenkyňa SR pred Európskym súdom pre ľudské práva a JUDr. Andrea Erdösová - Slovenská spoločnosť pre medzinárodné právo pri SAV a budú diskutovať na témy Občianstvo EÚ a práva občanov EÚ, Zákaz diskriminácie a rovnosť v práve EÚ, Charta základných práv EÚ, Európsky dohovor o ochrane ľudských práv a základných slobôd.

Seminár sa uskutoční vo štvrtok 3. apríla 2014 o 10:00 hod. v seminárnej miestnosti S1 na CUP Katedre politológie Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne.

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen