Pondelok, 24. február, 2020 | Meniny má Matej

Občianske a ľudské práva v EÚ

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Európskou komisiou na Slovensku a Inštitútom hospodárskej politiky Vás pozývajú na seminár s témou "Občianske a ľudské práva v EÚ".

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Európskou komisiou na Slovensku a Inštitútom hospodárskej politiky Vás pozývajú na seminár s témou "Občianske a ľudské práva v EÚ".

Na seminári vystúpia JUDr. Marica Pirošíková - splnomocnenkyňa SR pred Európskym súdom pre ľudské práva a JUDr. Andrea Erdösová - Slovenská spoločnosť pre medzinárodné právo pri SAV a budú diskutovať na témy Občianstvo EÚ a práva občanov EÚ, Zákaz diskriminácie a rovnosť v práve EÚ, Charta základných práv EÚ, Európsky dohovor o ochrane ľudských práv a základných slobôd.

Seminár sa uskutoční vo štvrtok 3. apríla 2014 o 10:00 hod. v seminárnej miestnosti S1 na CUP Katedre politológie Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne.

SANAGRO: Vláda rozdelila dotácie neférovo

Slovenská agro skupina apeluje na štát, aby zmenil podmienky na udeľovanie štátnej pomoci farmárom za prírodné katastrofy.

A trend-setting water park

Tatralandia is a pioneer of green solutions.

Začať investovať v mobile môžete konečne aj na Slovensku

Úroky sporiacich účtov sa blížia k nule a ľudia sa pýtajú bankárov, čo so sporením.