Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Občianske a ľudské práva v EÚ

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Európskou komisiou na Slovensku a Inštitútom hospodárskej politiky Vás pozývajú na seminár s témou "Občianske a ľudské práva v EÚ".

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Európskou komisiou na Slovensku a Inštitútom hospodárskej politiky Vás pozývajú na seminár s témou "Občianske a ľudské práva v EÚ".

Na seminári vystúpia JUDr. Marica Pirošíková - splnomocnenkyňa SR pred Európskym súdom pre ľudské práva a JUDr. Andrea Erdösová - Slovenská spoločnosť pre medzinárodné právo pri SAV a budú diskutovať na témy Občianstvo EÚ a práva občanov EÚ, Zákaz diskriminácie a rovnosť v práve EÚ, Charta základných práv EÚ, Európsky dohovor o ochrane ľudských práv a základných slobôd.

Seminár sa uskutoční vo štvrtok 3. apríla 2014 o 10:00 hod. v seminárnej miestnosti S1 na CUP Katedre politológie Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne.

Prečo Lukáš chodí po tridsiatke ešte stále na strednú školu

Lukáš Ľalík žije v Hriňovej a je známy rezbár. Má aj normálnu prácu a začal chodiť na strednú školu. Tam sú z neho nadšení.

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.