Občianske a ľudské práva v EÚ

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Európskou komisiou na Slovensku a Inštitútom hospodárskej politiky Vás pozývajú na seminár s témou "Občianske a ľudské práva v EÚ".

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Európskou komisiou na Slovensku a Inštitútom hospodárskej politiky Vás pozývajú na seminár s témou "Občianske a ľudské práva v EÚ".

Na seminári vystúpia JUDr. Marica Pirošíková - splnomocnenkyňa SR pred Európskym súdom pre ľudské práva a JUDr. Andrea Erdösová - Slovenská spoločnosť pre medzinárodné právo pri SAV a budú diskutovať na témy Občianstvo EÚ a práva občanov EÚ, Zákaz diskriminácie a rovnosť v práve EÚ, Charta základných práv EÚ, Európsky dohovor o ochrane ľudských práv a základných slobôd.

Seminár sa uskutoční vo štvrtok 3. apríla 2014 o 10:00 hod. v seminárnej miestnosti S1 na CUP Katedre politológie Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.

Pravda o mäse v burgroch z McDonald’s

Používajú kvalitné mäso?

322 m2 a mesto ako na dlani. Bratislava má atypický penthouse

Najväčší z bytov projektu Jarabinky Grande láka náročných záujemcov nielen svojou grandióznosťou, ale aj unikátnosťou priestoru.

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.