Občianske a ľudské práva v EÚ

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Európskou komisiou na Slovensku a Inštitútom hospodárskej politiky Vás pozývajú na seminár s témou "Občianske a ľudské práva v EÚ".

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Európskou komisiou na Slovensku a Inštitútom hospodárskej politiky Vás pozývajú na seminár s témou "Občianske a ľudské práva v EÚ".

Na seminári vystúpia JUDr. Marica Pirošíková - splnomocnenkyňa SR pred Európskym súdom pre ľudské práva a JUDr. Andrea Erdösová - Slovenská spoločnosť pre medzinárodné právo pri SAV a budú diskutovať na témy Občianstvo EÚ a práva občanov EÚ, Zákaz diskriminácie a rovnosť v práve EÚ, Charta základných práv EÚ, Európsky dohovor o ochrane ľudských práv a základných slobôd.

Seminár sa uskutoční vo štvrtok 3. apríla 2014 o 10:00 hod. v seminárnej miestnosti S1 na CUP Katedre politológie Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne.

Vypestujte si chutné a voňavé bylinky

Ako na bylinky do bytov? Ako sa o ne správne postarať?

Tip na aukciu: 15 objektov, kde sa dá rozbehnúť biznis

Energetici ponúkajú na predaj prebytočný majetok.

Energetici rozsvecujú Svetielko nádeje

Občianske združenie Svetielko nádeje už 17 rokov pomáha zlepšovať život detí a mladistvých s onkologickým ochorením.

Noerr appoints a new national counsel starting from 2019

Noerr has promoted experienced lawyer, Martin Ťupek to national counsel from 1 January 2019.