Štvrtok, 24. jún, 2021 | Meniny má JánKrížovkyKrížovky

Prečo v Nitre zrní?

S obrazom v našom meste nie je všetko v poriadku. Naznačujú to záhadné reklamy, ktoré sa tento týždeň objavili v rôznych častiach Nitry.

S obrazom v našom meste nie je všetko v poriadku. Naznačujú to záhadné reklamy, ktoré sa tento týždeň objavili v  rôznych častiach Nitry. Text sprevádzaný nič nehovoriacim zrnením v pozadí sme si všimli na billboardoch a cityposteroch. Zároveň sa na viacerých miestach objavili aj zarámované obrazy s rovnakým zrnením. Indície, ako ten správny obraz nájsť, však chýbajú. Zatiaľ.

Otázka „Hľadáte ten správny obraz?“ okupuje celé mesto. Zrnenie by mohlo naznačovať spojenie s televíziou. Mätú nás však klasické obrazy s rámom, ktoré premenili Nitru na veľkú galériu. Buďto majú  skrytý význam alebo iba dokazujú, že tvorcovi tejto kampane nechýba zmysel pre humor.

Keď sa dozvieme viac, budeme vás informovať.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Spoločnosť ORIN pôsobí na slovenskom trhu viac ako 25 rokov.

14m

Čučoriedky patria medzi naše obľúbené a vyhľadávané ovocie už po celé veky.

1 h

V niektorých situáciách sa človek bez menšej či väčšej pôžičky (úveru) nezaobíde.

9 h