Prečo v Nitre zrní?

S obrazom v našom meste nie je všetko v poriadku. Naznačujú to záhadné reklamy, ktoré sa tento týždeň objavili v rôznych častiach Nitry.

S obrazom v našom meste nie je všetko v poriadku. Naznačujú to záhadné reklamy, ktoré sa tento týždeň objavili v  rôznych častiach Nitry. Text sprevádzaný nič nehovoriacim zrnením v pozadí sme si všimli na billboardoch a cityposteroch. Zároveň sa na viacerých miestach objavili aj zarámované obrazy s rovnakým zrnením. Indície, ako ten správny obraz nájsť, však chýbajú. Zatiaľ.

Otázka „Hľadáte ten správny obraz?“ okupuje celé mesto. Zrnenie by mohlo naznačovať spojenie s televíziou. Mätú nás však klasické obrazy s rámom, ktoré premenili Nitru na veľkú galériu. Buďto majú  skrytý význam alebo iba dokazujú, že tvorcovi tejto kampane nechýba zmysel pre humor.

Keď sa dozvieme viac, budeme vás informovať.

Podnikanie a významné ukazovatele v roku 2019

Významné ukazovatele v roku 2019 pre zdaniteľné osoby a platcov DPH,právnické osoby, spoločnosti s ručením obmedzeným a iné.

Smartfóny Samsung Galaxy S priniesli množstvo inovácií

Samsung Galaxy S v roku 2010 predznamenal nástup nových technologických riešení.

eKasa prichádza na Slovensko

Od 1. apríla vstúpi do platnosti nová povinnosť pre podnikateľov vo forme eKasy s online pripojením do systému finančnej správy.

Zážitky z Pobaltia: Objavte Tallinn a Rigu

Nechajte sa prekvapiť dušou a atmosférou hlavných miest Estónska a Lotyšska.