Prečo v Nitre zrní?

S obrazom v našom meste nie je všetko v poriadku. Naznačujú to záhadné reklamy, ktoré sa tento týždeň objavili v rôznych častiach Nitry.

S obrazom v našom meste nie je všetko v poriadku. Naznačujú to záhadné reklamy, ktoré sa tento týždeň objavili v  rôznych častiach Nitry. Text sprevádzaný nič nehovoriacim zrnením v pozadí sme si všimli na billboardoch a cityposteroch. Zároveň sa na viacerých miestach objavili aj zarámované obrazy s rovnakým zrnením. Indície, ako ten správny obraz nájsť, však chýbajú. Zatiaľ.

Otázka „Hľadáte ten správny obraz?“ okupuje celé mesto. Zrnenie by mohlo naznačovať spojenie s televíziou. Mätú nás však klasické obrazy s rámom, ktoré premenili Nitru na veľkú galériu. Buďto majú  skrytý význam alebo iba dokazujú, že tvorcovi tejto kampane nechýba zmysel pre humor.

Keď sa dozvieme viac, budeme vás informovať.

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.