Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Prečo v Nitre zrní?

S obrazom v našom meste nie je všetko v poriadku. Naznačujú to záhadné reklamy, ktoré sa tento týždeň objavili v rôznych častiach Nitry.

S obrazom v našom meste nie je všetko v poriadku. Naznačujú to záhadné reklamy, ktoré sa tento týždeň objavili v  rôznych častiach Nitry. Text sprevádzaný nič nehovoriacim zrnením v pozadí sme si všimli na billboardoch a cityposteroch. Zároveň sa na viacerých miestach objavili aj zarámované obrazy s rovnakým zrnením. Indície, ako ten správny obraz nájsť, však chýbajú. Zatiaľ.

Otázka „Hľadáte ten správny obraz?“ okupuje celé mesto. Zrnenie by mohlo naznačovať spojenie s televíziou. Mätú nás však klasické obrazy s rámom, ktoré premenili Nitru na veľkú galériu. Buďto majú  skrytý význam alebo iba dokazujú, že tvorcovi tejto kampane nechýba zmysel pre humor.

Keď sa dozvieme viac, budeme vás informovať.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?

Januárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.