Testovací týždeň Toyota AUTOGRAND

Autorizovaný predajca značky Toyota, spoločnosť AUTOGRAND, pozýva všetkých na testovací týždeň spojený s prezentáciou nových modelov do najväčšieho showroomu Toyota na Slovensku.

Spoločnosť AUTOGRAND pozýva všetkých na testovací týždeň automobilov značky Toyota. Testovací týždeň sa bude realizovať od pondelka, 7. 4., do soboty, 12. 4., v Bratislave, v priestoroch spoločnosti AUTOGRAND na Vajnorskej 167. Bude spojený s prezentáciou nových modelov fantastickej Toyoty Auris, rodinnej Toyoty Verso, legendárnej Toyoty RAV4 a mestskej Toyoty Yaris.

Počas testovacieho týždňa budú môcť navyše záujemcovia využiť exkluzívnu ponuku financovania na Pätinky bez navýšenia! Prostredníctvom produktu Pätinky možno navyše získať:

- úrokovú sadzbu 0% p.a.

- atraktívne poistné podmienky povinného zmluvného poistenia, havarijného poistenia a GAP poistania prostredníctvom Toyota Poistenia

- v rámci havarijného poistenia krytie čelného skla so spoluúčasťou 0%

- poistenie vozidla prostredníctvom GAP Toyota Poistenia, ktoré majiteľa vozidla ochráni voči totálnej škode a odcudzeniu vozidla aj s náhradou spoluúčasti

- možnosť využívať zdarma prístup k aplikácii “Môj účet” pre lepší prehľad o zmluve

Okrem testovacieho týždňa vás spoločnosť AUTOGRAND rada privíta na Autosalóne 2014, ktorý sa bude konať v dňoch 8. - 13. 4. v bratislavskej Inchebe, v hale B.1.

Spoločnosť AUTOGRAND odporúča rezervovať si testovaciu jazdu vopred, a to buď na internetovej stránke www.autogrand.sk, alebo u predajného poradcu. Počas testovacieho týždňa máte možnosť stať sa súčasťou prezentácie, pozrieť a vyskúšať si vozidlá značky Toyota, a to v najväčšom showroome Toyota na Slovensku. Otváracie hodiny spoločnosti AUTOGRAND sú počas pracovného týždňa od 8.00 do 18.00 hod. a v sobotu od 9.00 do 17.00 hod.

Spoločnosť AUTOGRAND, a.s. vznikla v roku 1994. Od počiatku sa zaoberá predajom a servisom motorových vozidiel. Počínajúc rokom 1996 sa stala autorizovaným predajcom a servisom automobilov značky Toyota. V roku 2013 sa AUTOGRAND stal autorizovaným predajcom a servisom značky Mazda.

V súčasnosti okrem predaja automobilov značky Toyota a Mazda zabezpečuje kvalitný a rýchly záručný a pozáručný servis a tiež výhodný servis pre staršie vozidlá.

Autorizovaný servis pre značky Toyota a Mazda AUTOGRAND na Vajnorskej 167 v Bratislave je vybavený najmodernejšou diagnostickou technikou a špeciálnym testerom Toyota. Samozrejmosťou je najnovšia diagnostika a špeciálna technológia pre servis značky Mazda.

Spoločnosť sa neustále snaží skvalitňovať predajné a servisné prostredie.

V postupe neustáleho zlepšovania služieb otvorila 11. 10. 2010 nový, najväčší showroom Toyota na Slovensku.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.