Prerábajte a bývajte bez obáv

Je tu jar a mnohí z nás si túžia pred letom skrášliť svoje bývanie. Niektorí len čiastočne - zmodernizovať kuchyňu, prerobiť kúpeľňu, či terasu na letné posedenia s priateľmi.

Iní by sa zase potrebovali pustiť do komplexnej rekonštrukcie svojho bytu, alebo domu. Ale je tu večná otázka... Kde na to vziať? Dá sa zadlžiť tak, aby to na dlhé roky neohrozilo bežný chod domácnosti a pritom ešte dvojnásobne nepreplatiť úver? Riešením je aktuálna ponuka, s ktorou prichádza líder na trhu stavebného sporenia – Prvá stavebná sporiteľňa.

Najväčšia stavebná sporiteľňa na Slovensku má riešenie pre každého. A je už len na vás, či sa rozhodnete pre úver na bývanie s bezkonkurenčne nízkym úrokom, alebo si vyberiete úver s mimoriadne výhodnými podmienkami.

Riešenia pre každého

Ak do konca júna siahnete po prvej z možností, úroková sadzba úveru na obnovu vášho rodinného domu sa môže začínať už od 1,89 % ročne. Podmienkou je však jeho založenie nehnuteľnosťou a zaviazanie sa k splatnosti dlhšej ako 10 rokov.     Pokiaľ už ale patríte k našim sporiacim klientom a úver nechcete, alebo nemôžete založiť nehnuteľnosťou, vyberte si medziúver do 40 tisíc €. Pokiaľ ste manželia, nebudete potrebovať dokonca ani ručiteľa. Navyše, banka vždy v decembri, zaplatí jednu mesačnú splátku úrokov z tohto medziúveru za vás. Vďaka tomu pri splácaní takéhoto medziúveru ušetríte až 4 tisíc €.

To ale nie je všetko. Každému, kto u nás teraz požiada o takýto medziúver, sprostredkujeme Unikátne poistenie jeho domácnosti. Vy sa nadštandardne zabezpečíte pred neočakávanými situáciami a my za vás zaplatíme prvé dva roky poistného.

Odložte si splátky

Našim klientom zodpovedne splácajúcim úver na bývanie, ktorí privedú na svet potomka, umožníme až polročný odklad splátok úveru. Mladým rodinám tak chceme pomôcť uľaviť od ich výdavkov, ktoré sú s narodením bábätka neodmysliteľne späté. Stačí len podať žiadosť do troch mesiacov od narodenia dieťaťa a o ostatné sa už postaráme my. V rovnakom čase môžete pre svoju ratolesť uzatvoriť aj novú zmluvu o stavebnom sporení v tarife Junior extra. Samozrejme tiež zdarma.

Viac informácií na www.pss.sk.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.

Digitalizácia dokumentov firmám ušetrí nielen peniaze

Papierové dokumenty ovládajú nielen štátne úrady, ale i súkromné firmy, banky a iné inštitúcie.