Argentínske vína majú svoj svetový deň!

Príďte na Svetový deň Malbecu: Live cooking, degustácia vín, argentínskej sviečkovice i amerického flanksteaku.

17. apríla tohto roku sa druhý krát oslavuje Svetový deň Malbecu – Malbec World Day. Oslavu sa rozhodla organizovať Argentínska asociácia vinárov (Wines of Argentina) na počesť najslávnejšej odrody svojej zeme. Malbec je národnou odrodou Argentíny a pestuje sa prakticky vo všetkých vinárstvach krajiny.

Pozývame vás na oslavu Svetové dňa Malbecu, ktorý sa bude konať v showroome vína na Starej Vajnorskej 36, už 16. apríla 2014 od 18:00.

Tešiť sa môžete na degustáciu 7 rôznych Malbecov z najexkluzívnejších vinárstiev z Južnej Ameriky.

Aké víno sa bude degustovať?

• Lo Tengo Malbec, Mendoza, r2011

• Norton Malbec Finca La Colonia, Mendoza, r2011

• Norton Reserve Malbec, Mendoza, r2011

• Norton Reserve Privada, Mendoza, r2009

• Santa Ana Malbec, Mendoza, r2009

• Santa Ana Reserve Malbec, Mendoza, r2012

• Caliterra Tributo Edicion Limitada Carmenére-Malbec, Colchagua Valley, r2010

Okrem toho si všetky vynikajúce vína odrody Malbec môžete kúpiť na vino.sme.sk a v našej predajni s 10% zľavou. Akcia platí do 17. apríla.

Súčasťou akcie u nás bude aj live cooking, kde budete môcť ochutnať degustačné vzorky z argentínskej hovädzej sviečkovice, argentínsky Rib-eye, americký flanksteak a novozélandský jahňací kotlet.

Degustácia značkových vín z Enomaticu

Počas Svetového dňa Malbecu budete môcť ochutnať kvalitné vína z Enomaticu. Degustované vína z Enomaticu sú uchovávané pri optimálnej teplote a konzervované ochrannou dusíkovou atmosférou, ktorá uchová ich kvalitu niekoľko mesiacov. Na výber bude 0,02 dcl, 0,04 dcl a 1 dcl.

Popíjať budete môcť celý večer vďaka predplateným kartám v hodnote 5 € a 10 €. Tieto karty si budete môcť zakúpiť v predajni Wineplanet.

Vstupenky na podujatie môžete kúpiť na http://vino.sme.sk/akcie/malbec-day

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.