Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Argentínske vína majú svoj svetový deň!

Príďte na Svetový deň Malbecu: Live cooking, degustácia vín, argentínskej sviečkovice i amerického flanksteaku.

17. apríla tohto roku sa druhý krát oslavuje Svetový deň Malbecu – Malbec World Day. Oslavu sa rozhodla organizovať Argentínska asociácia vinárov (Wines of Argentina) na počesť najslávnejšej odrody svojej zeme. Malbec je národnou odrodou Argentíny a pestuje sa prakticky vo všetkých vinárstvach krajiny.

Pozývame vás na oslavu Svetové dňa Malbecu, ktorý sa bude konať v showroome vína na Starej Vajnorskej 36, už 16. apríla 2014 od 18:00.

Tešiť sa môžete na degustáciu 7 rôznych Malbecov z najexkluzívnejších vinárstiev z Južnej Ameriky.

Aké víno sa bude degustovať?

• Lo Tengo Malbec, Mendoza, r2011

• Norton Malbec Finca La Colonia, Mendoza, r2011

• Norton Reserve Malbec, Mendoza, r2011

• Norton Reserve Privada, Mendoza, r2009

• Santa Ana Malbec, Mendoza, r2009

• Santa Ana Reserve Malbec, Mendoza, r2012

• Caliterra Tributo Edicion Limitada Carmenére-Malbec, Colchagua Valley, r2010

Okrem toho si všetky vynikajúce vína odrody Malbec môžete kúpiť na vino.sme.sk a v našej predajni s 10% zľavou. Akcia platí do 17. apríla.

Súčasťou akcie u nás bude aj live cooking, kde budete môcť ochutnať degustačné vzorky z argentínskej hovädzej sviečkovice, argentínsky Rib-eye, americký flanksteak a novozélandský jahňací kotlet.

Degustácia značkových vín z Enomaticu

Počas Svetového dňa Malbecu budete môcť ochutnať kvalitné vína z Enomaticu. Degustované vína z Enomaticu sú uchovávané pri optimálnej teplote a konzervované ochrannou dusíkovou atmosférou, ktorá uchová ich kvalitu niekoľko mesiacov. Na výber bude 0,02 dcl, 0,04 dcl a 1 dcl.

Popíjať budete môcť celý večer vďaka predplateným kartám v hodnote 5 € a 10 €. Tieto karty si budete môcť zakúpiť v predajni Wineplanet.

Vstupenky na podujatie môžete kúpiť na http://vino.sme.sk/akcie/malbec-day

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Eva Kováčová: Motivácia vzdelávať sa je spojená s nádejou

Opatrovateľské kurzy, cudzie jazyky, IT zručnosti, aj osobnostný rozvoj. To všetko sa chcú ľudia naučiť.

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.