Kandidátky na europoslankyne v diskusii so študentmi

Vo štvrtok 10. apríla 2014 budú mať študenti Katedry politológie Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne možnosť diskutovať s kandidátkami na poslankyne Európskeho parlamentu...

Vo štvrtok 10. apríla 2014 budú mať študenti Katedry politológie Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne možnosť diskutovať s kandidátkami na poslankyne Európskeho parlamentu Janou ŽitňanskouKatarínou Neveďalovou. Hlavnou témou diskusie budú mladí ľudia v európskej politike.

Obe političky priblížia svoju motiváciu k politickému angažovaniu sa a svoje priority v rámci európskej politiky. Druhou časťou stretnutia bude priamo diskusia, kde budú môcť študenti klásť vlastné otázky a využijú tak jedinečnú príležitosť pre vyspovedanie oboch političiek na trenčianskej akademickej pôde.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.