Štvrtok, 25. apríl , 2019

GSmart Rey R3: solídna výbava za skvelú cenu

GSmart Rey R3

GSmart uvádza na slovenský trh smartfón Rey R3, ktorý je nástupcom úspešného minuloročného modelu Roma R2.  Väčší displej, vyššie rozlíšenie fotoaparátu ako aj výkonnejšia batéria potešia predovšetkým zákazníkov, ktorí hľadajú telefón s rozumným pomerom ceny a výkonu.

Rey R3 sa už na prvý pohľad od  svojho predchodcu odlišuje väčším displejom s uhlopriečkou 4,5 palcov. Telefón dostal do výbavy aj  kvalitnejší 8 Mpx fotoaparát s automatickým ostrením a LED bleskom. Na videokomunikáciu je k dispozícii predná kamera vo VGA rozlíšení.

O plynulý chod operačného systému Android 4.2 sa stará dvojjadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,3 GHz, ktorý zvládne bezproblémové surfovanie na webe aj multitasking viacerých aplikácií. Pre lepšiu výdrž vybavil výrobca tento smartfón vstavanou 1800 mAh batériou, vďaka čomu vydrží 320 hodín v pohotovostnom režime a 8 hodín hovoru.

Operačná pamäť dosahuje veľkosť 1 GB, pre dáta má užívateľ k dispozícii vnútorná pamäť s kapacitou 4 GB, Ktorú možno rozšíriť pamäťovými kartami Micro SDHC až o ďalších 32 GB.

Smartfón sa na slovenskom trhu  predáva v čiernom prevedení sa odporúčanú koncovú cenu 129 eur. Viac informácií na www.gsmart.sk

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.