Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

GSmart Rey R3: solídna výbava za skvelú cenu

GSmart Rey R3

GSmart uvádza na slovenský trh smartfón Rey R3, ktorý je nástupcom úspešného minuloročného modelu Roma R2.  Väčší displej, vyššie rozlíšenie fotoaparátu ako aj výkonnejšia batéria potešia predovšetkým zákazníkov, ktorí hľadajú telefón s rozumným pomerom ceny a výkonu.

Rey R3 sa už na prvý pohľad od  svojho predchodcu odlišuje väčším displejom s uhlopriečkou 4,5 palcov. Telefón dostal do výbavy aj  kvalitnejší 8 Mpx fotoaparát s automatickým ostrením a LED bleskom. Na videokomunikáciu je k dispozícii predná kamera vo VGA rozlíšení.

O plynulý chod operačného systému Android 4.2 sa stará dvojjadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,3 GHz, ktorý zvládne bezproblémové surfovanie na webe aj multitasking viacerých aplikácií. Pre lepšiu výdrž vybavil výrobca tento smartfón vstavanou 1800 mAh batériou, vďaka čomu vydrží 320 hodín v pohotovostnom režime a 8 hodín hovoru.

Operačná pamäť dosahuje veľkosť 1 GB, pre dáta má užívateľ k dispozícii vnútorná pamäť s kapacitou 4 GB, Ktorú možno rozšíriť pamäťovými kartami Micro SDHC až o ďalších 32 GB.

Smartfón sa na slovenskom trhu  predáva v čiernom prevedení sa odporúčanú koncovú cenu 129 eur. Viac informácií na www.gsmart.sk

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.