GSmart Rey R3: solídna výbava za skvelú cenu

GSmart Rey R3

GSmart uvádza na slovenský trh smartfón Rey R3, ktorý je nástupcom úspešného minuloročného modelu Roma R2.  Väčší displej, vyššie rozlíšenie fotoaparátu ako aj výkonnejšia batéria potešia predovšetkým zákazníkov, ktorí hľadajú telefón s rozumným pomerom ceny a výkonu.

Rey R3 sa už na prvý pohľad od  svojho predchodcu odlišuje väčším displejom s uhlopriečkou 4,5 palcov. Telefón dostal do výbavy aj  kvalitnejší 8 Mpx fotoaparát s automatickým ostrením a LED bleskom. Na videokomunikáciu je k dispozícii predná kamera vo VGA rozlíšení.

O plynulý chod operačného systému Android 4.2 sa stará dvojjadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,3 GHz, ktorý zvládne bezproblémové surfovanie na webe aj multitasking viacerých aplikácií. Pre lepšiu výdrž vybavil výrobca tento smartfón vstavanou 1800 mAh batériou, vďaka čomu vydrží 320 hodín v pohotovostnom režime a 8 hodín hovoru.

Operačná pamäť dosahuje veľkosť 1 GB, pre dáta má užívateľ k dispozícii vnútorná pamäť s kapacitou 4 GB, Ktorú možno rozšíriť pamäťovými kartami Micro SDHC až o ďalších 32 GB.

Smartfón sa na slovenskom trhu  predáva v čiernom prevedení sa odporúčanú koncovú cenu 129 eur. Viac informácií na www.gsmart.sk

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.

Digitalizácia dokumentov firmám ušetrí nielen peniaze

Papierové dokumenty ovládajú nielen štátne úrady, ale i súkromné firmy, banky a iné inštitúcie.