Tajomný darca v Nitre

Deti v materskej škôlke na Novomeského ulici sa tešia z nového notebooku a reproduktorov. Krásne zabalené darčeky prekvapili včera deti aj učiteľov.

Deti v materskej škôlke na Novomeského ulici sa tešia z nového notebooku a reproduktorov. Krásne zabalené darčeky prekvapili včera deti aj učiteľov.

Pri balíčkoch nebol žiadny odkaz, čo všetkých zaskočilo. Prvotný údiv ale hneď vystriedal úsmev na tvári. Pani riaditeľka nás preto oslovila, aby aspoň takto mohla poďakovať neznámemu darcovi. „V mene všetkých detičiek a pani učiteliek by som sa rada poďakovala za krásne a praktické darčeky. Notebook sa nám veľmi zíde. Okrem práce ho s detičkami využijeme na rôzne hry. Verím, že sa naše poďakovanie dostane k tomu správnemu človeku. Urobil náš všedný deň krajším. Teší ma, že sú stále medzi nami ľudia, ktorí nezištne pomáhajú svojmu okoliu a prinášajú ostatným radosť.“

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.