Utorok, 26. január, 2021 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky

Tajomný darca v Nitre

Deti v materskej škôlke na Novomeského ulici sa tešia z nového notebooku a reproduktorov. Krásne zabalené darčeky prekvapili včera deti aj učiteľov.

Deti v materskej škôlke na Novomeského ulici sa tešia z nového notebooku a reproduktorov. Krásne zabalené darčeky prekvapili včera deti aj učiteľov.

Pri balíčkoch nebol žiadny odkaz, čo všetkých zaskočilo. Prvotný údiv ale hneď vystriedal úsmev na tvári. Pani riaditeľka nás preto oslovila, aby aspoň takto mohla poďakovať neznámemu darcovi. „V mene všetkých detičiek a pani učiteliek by som sa rada poďakovala za krásne a praktické darčeky. Notebook sa nám veľmi zíde. Okrem práce ho s detičkami využijeme na rôzne hry. Verím, že sa naše poďakovanie dostane k tomu správnemu človeku. Urobil náš všedný deň krajším. Teší ma, že sú stále medzi nami ľudia, ktorí nezištne pomáhajú svojmu okoliu a prinášajú ostatným radosť.“

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Byť fit nielen v januári. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí zákazníkom, ako sa stravovať zdravo po celý rok.

38m

V roku 2020 stúpol záujem o rizikové životné poistenie o takmer tretinu

4 h

Účinná prírodná tinktúra, ale aj jedinečný lokálny produkt, ktorý vyrába rodinný podnik spod Tatier už vyše 20 rokov.

14 h