Tajomný darca v Nitre

Deti v materskej škôlke na Novomeského ulici sa tešia z nového notebooku a reproduktorov. Krásne zabalené darčeky prekvapili včera deti aj učiteľov.

Deti v materskej škôlke na Novomeského ulici sa tešia z nového notebooku a reproduktorov. Krásne zabalené darčeky prekvapili včera deti aj učiteľov.

Pri balíčkoch nebol žiadny odkaz, čo všetkých zaskočilo. Prvotný údiv ale hneď vystriedal úsmev na tvári. Pani riaditeľka nás preto oslovila, aby aspoň takto mohla poďakovať neznámemu darcovi. „V mene všetkých detičiek a pani učiteliek by som sa rada poďakovala za krásne a praktické darčeky. Notebook sa nám veľmi zíde. Okrem práce ho s detičkami využijeme na rôzne hry. Verím, že sa naše poďakovanie dostane k tomu správnemu človeku. Urobil náš všedný deň krajším. Teší ma, že sú stále medzi nami ľudia, ktorí nezištne pomáhajú svojmu okoliu a prinášajú ostatným radosť.“

Podnikanie a významné ukazovatele v roku 2019

Významné ukazovatele v roku 2019 pre zdaniteľné osoby a platcov DPH,právnické osoby, spoločnosti s ručením obmedzeným a iné.

Smartfóny Samsung Galaxy S priniesli množstvo inovácií

Samsung Galaxy S v roku 2010 predznamenal nástup nových technologických riešení.

eKasa prichádza na Slovensko

Od 1. apríla vstúpi do platnosti nová povinnosť pre podnikateľov vo forme eKasy s online pripojením do systému finančnej správy.

Zážitky z Pobaltia: Objavte Tallinn a Rigu

Nechajte sa prekvapiť dušou a atmosférou hlavných miest Estónska a Lotyšska.