Štvrtok, 25. apríl , 2019

Mobilný operátor bez viazanosti vám ušetrí starosti aj peniaze

Overte si, či pomáha operátor vášmu podnikaniu

Overte si, či pomáha operátor vášmu podnikaniu:

Ponúka vám atraktívny balíček iba s viazanosťou?
Máte pevný poplatok bez ohľadu na reálnu spotrebu?
Nemôžete kvôli viazanosti využiť lepšiu ponuku?

Ak ste aspoň na jednu z predchádzajúcich otázok odpovedali „ÁNO“, nastal čas zamyslieť sa nad zmenou. Viazanosť a pokuty do slušného podnikania nepatria.

Zmena je jednoduchá

S programom O2 Moja Firma zákazník získava najvýhodnejší program pre svoj biznis. Jeho súčasťou je automaticky sa znižujúca cena za minútu a platobný strop najviac 44€. Samozrejmosťou sú služby bez viazanosti či pokút. Ak prichádza na trh novinka, ktorá je v danú chvíľu pre zákazníka výhodnejšia, jednoducho sa môže pre zmenu rozhodnúť kedykoľvek chce. Svoj program si tak mení podľa aktuálnych potrieb bez zbytočných pokút či skrytých háčikov.

Ideálne pre podnikateľov

Ponuku O2 Moja Firma vytvorili pre moderné podnikanie tak, aby podnikateľom čo najviac vyhovovala a šetrila ich čas. Zároveň im prináša zľavy na služby podľa vlastnej voľby. Všetky informácie o novej ponuke O2 Moja Firma nájdete na web stránke O2.

Pohodlné podnikanie s O2 zabodovalo

Andrej Glézl zo spoločnosti Datamolino k službám svojho mobilného operátora uviedol: „Vo firme používame O2 a to z jednoduchého dôvodu. Keď sme na začiatku potrebovali flexibilného partnera a rýchle riešenia, tak sme ich našli práve v O2.“
490pxlsmedatamolino-r357_res.jpg

„Ako firma máme O2, pretože sa správajú k nám tak ako my k našim zákazníkom. Jednoducho zhrnuté, ich prístup je zrozumiteľný, férový a otvorený,“ vyjadril spokojnosť s O2 Jozef Bukovčák ml., Sales Manager zo spoločnosti CrazyFly.
490pxlsmecrazyfly-r291_res.jpg

Hlavné výhody programu O2 Moja Firma:

• Platíte len za to, čo naozaj využijete.
  • Čím viac voláte, tým menej platíte za minútu hovoru.
  • Netrestajú zákazníkov pokutami pri nedosiahnutí minimálnych nákladov za telefonovanie.
  • Za volania, internet a SMS/MMS do všetkých sietí v SR a do všetkých krajín EÚ nikdy nezaplatíte viac ako 44 €.
  • Voláte a SMSkujete do celej EÚ za ceny ako doma.

Do cenového stropu 44 € sa započítavajú:

• volania do všetkých sietí v SR a zo SR do krajín v Európskej únii,
  • SMS/MMS do všetkých sietí v SR a zo SR do krajín v Európskej únii vrátane balíčkov 500 SMS/MMS a Neobmedzené SMS/MMS v sieti O2,
  • Internet na deň a balíčky S, M, L, XL,
  • služby O2 Partner neobmedzene, Mojim trom, Vo Firme neobmedzene a Medzi Firmami Neobmedzene.

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.