Montované domy – vysoký štandard za rozumnú cenu

„Súrodenci“ v akcii Domy Eco 110 a Eco 112 s bonusom 15 ročnej záruky na strechu Bramac a trojsklo miesto dvojskla od Slovaktualu

V tomto čase pozorujeme akýsi návrat k prírode, ak sa to dá tak nazvať. Zasahuje to aj do oblasti bývania. Ak uvažujeme o svojom vlastnom bývaní cítime, že by to malo byť bývanie, ktoré príjemne ladí s okolím, pozitívne vplýva na životné prostredie a zároveň je zvonku veľmi estetické.

Spoločnosť Ecostav má teraz pre ľudí, ktorí potrebujú uspokojiť svoju túžbu po bývaní v modernom, montovanom, nízkoenergetickom rodinnom dome, pripravenú akciu „súrodenci“ plus dva bonusy naviac.

„Súrodenci“ v akcii Domy Eco 110 a Eco 112

Celkovým vzhľadom, vonkajším dizajnom, vnútorným prevedením, sú si montované domy ECO – 110 a ECO – 112 veľmi podobné, avšak s rozdielnou rozlohou. A práve preto „súrodenci“.  Pre ktorého sa ale rozhodnúť?

nizkoenergetickydomeco110ecostavtext490px-r754_res.jpg

Pre ľudí, ktorí obľubujú menšie priestory s veľmi praktickým dispozičným riešením je ideálnym riešením montovaný nízkoenergetický dom ECO – 110 s rozlohou 70,5 m2.  Pri ňom nie je dôležitá menšia rozloha, ale praktické vnútorné riešenie. Teraz je ponúkaný so zľavou až 1.000,- EUR.

Väčšie, svetlejšie priestory, to je montovaný nízkoenergetický dom ECO – 112 s rozlohou 122 m2. Dom pôsobí vzdušne a otvorene.  Teraz je v zľave až 1.500,- eur.

nizkoenergetickydomeco112ecostavtext490px-r918_res.jpg

15-ročná záruka na strechu a 30-rokov na škridlu Bramac

Našich klientov veľmi teší spolupráca spoločnosti Ecostav a Bramac, pretože pri výstavbe našich montovaných domov na kľúč získavate 15 ročnú systémovú záruku na funkčnosť celej strechy, ako bonus k 30 ročnej záruke na škridlu od spoločnosti Bramac. Kompletný strešný systém Bramac je výsledkom dlhodobého vývoja, kde funkčnosť je testovaná simuláciami v extrémnych poveternostných podmienkach. Každý strešný detail má dopodrobna vypracované riešenie v podobe konkrétnych strešných prvkov a ich osadenia.

Stojíme si za kvalitou našich služieb, ponúkaných materiálov, a preto v prípade uznanej reklamácie Vám na náklady spoločnosti Bramac zabezpečíme výmenu chybného doplnku vrátane zloženia a znovupoloženia strešnej krytiny. Spolupráca spoločnosti Ecostav a Bramac, znamená pre Váš domov spokojný život po dlhé roky bez starostí.

Okná s trojsklom namiesto dvojskla

Celkový dojem domu dotvárajú okná. Spoločnosť Ecostav má pozitívne, dlhoročné skúsenosti s oknami od spoločnosti Slovaktual, vyjadrené spokojnosťou našich klientov. V základnej cene Vám ako druhý bonus ponúkame vyšší štandard okien. Miesto dodávaného dvojskla, teraz trojsko, čím opäť zvyšujeme energetickú úsporu pre naše nízkoenergetické domy. Revolučná technológia Slovaktual využíva v krídlach nových okien sklo pevne zlepené s krídlom, čo zlepšuje tepelnú a zvukovú izoláciu, zvyšuje pevnosť celej konštrukcie. Okná Slovaktual sú tak ľahšie, bezpečnejšie, so zvýšenou odolnosťou proti vlámaniu. Vysoká kvalita spracovania a dlhodobá úspora nákladov na energie, to všetko pre Váš bezstarostný domov a Vašu rodinu.

Najviac je majiteľmi domu, aj ľuďmi v okolí vnímaný celkový vzhľad domu a osobný pocit z jeho užívania. Montované domy spolu s ponúkaným nadštandardom dokážu naplniť potreby aj tých najnáročných klientov. A pripomíname - rýchlo, nízkoenergeticky a spoľahlivo – tri zásady spoločnosti Ecostav s.r.o.

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.