Pozemok s rodinným domom za cenu bytu

Projekt Zelená oáza - pozemky vo Veľkom Bieli ponúka záujemcom novinku. Odteraz je možné zakúpiť si parcelu už aj s domom.

Kolaudácia domov je naplánovaná už na jeseň tohto roku. Bývanie v nádhernom prostredí za prijateľné ceny je tak na dosah niekoľkých mesiacov. „Ponúkame rovinaté pozemky v štyroch cenových kategóriach - podľa typu ich umiestnenia, ktoré sa líšia taktiež svojou rozlohou. K dispozícii sú pozemky s veľkosťou 435 až 967 m2 s kompletne vybudovanými inžinierskymi sieťami na každej parcele.“, povedala Adriana Patáková, konateľka siete realitných kancelárií Directreal. „Rozhodli sme sa pre záujemcov pripraviť ešte atraktívnejšie podmienky. Zabezpečíme pre nich komplexný servis týkajúci sa zmeny bývania. V prípade potreby predáme ich aktuálnu nehnuteľnosť, vybavíme prevody na katastri, prenos starej hypotéky na novú a v neposlednom rade, spomínané pozemky ponúkame odteraz aj s novopostavenými domami. Dohodli sme sa na spolupráci so spoločnosťou BAU holding – rodinné domy, s.r.o.", dodala pani Patáková.

Jedná sa o certifikovaného výrobcu montovaných rodinných domov, ktorý sa už niekoľko rokov venuje stavbe domov na kľúč. Poskytuje služby od vybavenia stavebného povolenia, cez návrhy a realizáciu domov až po kolaudáciu. Na stavebnom trhu vynikajú predovšetkým rýchlosťou výstavby, dlhou životnosťou a kvalitným prevedením. Tieto domy sú nízkoenergetické, v modernom dizajne.

Projekt Zelená oáza, ktorý z obchodného hľadiska zastupuje Directreal, nás veľmi oslovil. Po vzájomnej dohode s majiteľmi tejto realitnej siete sme tak dospeli ku skvelému záveru. Rodinné domy s plochou 57 m2 na štvorárovom pozemku predávame už za bezkonkurenčných 99.480,- eur. Pre náročnejších klientov máme ďalšiu alternatívu. Na päť až šesť árových pozemkoch postavíme od 119.900,- eur rodinné domy s rozlohou 84 m2. S kolaudovaním rátame v októbri tohto roku. Všetci záujemcovia o nové bývanie, ktorí uprednostňujú pokoj vidieka pred ruchom Bratislavy, ale z viacerých dôvodov chcú byť v blízkosti hlavného mesta, by preto mali zbystriť pozornosť. Cena takéhoto domu spolu s pozemkom vás vyjde rovnako ako trojizbák na hociktorom bratislavskom sídlisku.“, vyjadril sa obchodný riaditeľ spoločnosti BAU holding, Milan Majer.

Domy sú už v procese realizácie a predaja. Všetky potrebné informácie nájdete pri projekte Zelená oáza na www.directreal.sk v sekcii developerských projektov. Nenechajte si ujsť ponuku svojho života.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.