ODHALENIE tajomnej postavy

SWANFORMER prichádza v mieri a prináša do Nitry ešte viac zábavy.

Na internete sa počas víkendu začali objavovať videá nezvyčajnej postavy, ktorá sa prechádzala nočnou Nitrou. Na svoju prítomnosť upozorňovala svietiacou obrazovkou namiesto hlavy. Identita záhadnej postavy je konečne odhalená. Je to SWANFORMER a do Nitry prišiel v mieri. Podľa telekomunikačného operátora SWAN je ich veľvyslanec priateľská postava, ktorá chce ľuďom prinášať služby plné zábavy, pohody a moderných funkcií.

SWANFORMER sa nepriamo dostal do povedomia Nitrančanov už pred pár dňami, kedy mesto zaplavili zarámované zrniace obrazy s otázkou „Hľadáte ten správny obraz?“ Tento atypický formát nahradili staré CRT televízory, v ktorých už SWANFORMER priamo vyzýva obyvateľov, aby sa prepli na zábavu so špeciálnym balíkom služieb od SWAN MULTIMEDIA.

SWANFORMER neprišiel do Nitry s prázdnymi rukami. Určite ste už počuli o neznámom darcovi, ktorý pripravil deťom v detskom domove veľké prekvapenie. Daroval im nový notebook a reproduktory. Rovnako vyčaroval úsmev na tvári aj deťom v materskej škôlke na Novomeského ulici. SWANFORMER tak potešil deti a teraz chce prekvapiť aj ostatných.

Obyvateľom nášho mesta ponúka optický internet s rýchlosťou 100 Mbit/s a televíziu s viac ako 45 TV kanálmi len za 13,99 EUR mesačne. Súčasťou balíka je bezplatné používanie služby TV archív po dobu 3 mesiacov a prémiový balík FILMBOX na 2 mesiace. SWANFORMER ponúka svojim zákazníkom aj aplikáciu do smartfónov a tabletov, prostredníctvom ktorej je možné sledovať obľúbené TV kanály aj so 7-dňovým archívom za mesačný poplatok 0,99 EUR.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.