Pokračovanie zlatej tradície zlatníckej firmy KAMEA® v Trenčíne

"Krásne obrúčky, osadené diamantmi sa rozkotúľali do viac ako 50 krajín sveta, aby sa stali svedkami lásky dvoch ľudí."

"Krásne  obrúčky, osadené diamantmi sa rozkotúľali do viac ako 50 krajín sveta, aby sa stali svedkami lásky dvoch ľudí."

Viac ako 13 ročná tradícia zlatníckej firmy KAMEA® sa začala v Trenčíne a bola spojená s túžbou priniesť na trh  niečo inovatívne. Kolekciu KAMEA ® tvoria obrúčky z moderného bieleho zlata, klasického žltého zlata či nadčasového červeného zlata.  Ak hľadáte originalitu, glamour a výnimočnosť práve pre Vás je vytvorená Royal Collection. K tvorbe každej obrúčky sa pristupuje s veľkým rešpektom a citom, aby výsledok zlatníckej práce bol šperk na celý život.

Harmónia dvoch originálnych šperkov, predurčená súhra zásnubného prsteňa a obrúčky nesie názov Twin Collection. Aktuálne je táto kombinácia šperkov obľúbená v anglicky hovoriacich krajinách.  Nech už Vás osloví ktorákoľvek ponúkaná varianta , bude to šperk ktorý Vás nadchne a nikdy nesklame.

Doprajte si príjemný zážitok zo spoločného výberu obrúčok. Pri výbere Vašich obrúčok Vám ochotne poradí kvalifikovaný personál, v najväčšom štúdiu obrúčok & šperkov na Slovensku. Nájdete ho na Zlatovskej ulici v Trenčíne resp. na  www.svadobneobrucky.com. Dokonale tak bude zladená  Vaša predstava a precíznosť zlatníckeho umenia.  Pokračujúca história firmy KAMEA® je dôkazom toho že zákazníci vedia oceniť originálny dizajn, kvalitné spracovanie, prozákaznícky prístup a aj garanciu doživotného bezplatného servisu.

Portfólio KAMEA® dopĺňajú zásnubné prstienky & šperky. Viac ako 200 modelov v zirkónovom aj diamantovom prevedení  Vás očarí. Viac na www.zasnuby.com

obr-2-r916_res.jpg

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana