Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Pokračovanie zlatej tradície zlatníckej firmy KAMEA® v Trenčíne

"Krásne obrúčky, osadené diamantmi sa rozkotúľali do viac ako 50 krajín sveta, aby sa stali svedkami lásky dvoch ľudí."

"Krásne  obrúčky, osadené diamantmi sa rozkotúľali do viac ako 50 krajín sveta, aby sa stali svedkami lásky dvoch ľudí."

Viac ako 13 ročná tradícia zlatníckej firmy KAMEA® sa začala v Trenčíne a bola spojená s túžbou priniesť na trh  niečo inovatívne. Kolekciu KAMEA ® tvoria obrúčky z moderného bieleho zlata, klasického žltého zlata či nadčasového červeného zlata.  Ak hľadáte originalitu, glamour a výnimočnosť práve pre Vás je vytvorená Royal Collection. K tvorbe každej obrúčky sa pristupuje s veľkým rešpektom a citom, aby výsledok zlatníckej práce bol šperk na celý život.

Harmónia dvoch originálnych šperkov, predurčená súhra zásnubného prsteňa a obrúčky nesie názov Twin Collection. Aktuálne je táto kombinácia šperkov obľúbená v anglicky hovoriacich krajinách.  Nech už Vás osloví ktorákoľvek ponúkaná varianta , bude to šperk ktorý Vás nadchne a nikdy nesklame.

Doprajte si príjemný zážitok zo spoločného výberu obrúčok. Pri výbere Vašich obrúčok Vám ochotne poradí kvalifikovaný personál, v najväčšom štúdiu obrúčok & šperkov na Slovensku. Nájdete ho na Zlatovskej ulici v Trenčíne resp. na  www.svadobneobrucky.com. Dokonale tak bude zladená  Vaša predstava a precíznosť zlatníckeho umenia.  Pokračujúca história firmy KAMEA® je dôkazom toho že zákazníci vedia oceniť originálny dizajn, kvalitné spracovanie, prozákaznícky prístup a aj garanciu doživotného bezplatného servisu.

Portfólio KAMEA® dopĺňajú zásnubné prstienky & šperky. Viac ako 200 modelov v zirkónovom aj diamantovom prevedení  Vás očarí. Viac na www.zasnuby.com

obr-2-r916_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.