Pozor, Monika Flašíková sa hlási o slovo

Predstavte si, že máte v triede študentku, ktorá je taká hyperaktívna, že keby mohla, po nociach by leštila tabuľu.

Predstavte si, že máte v triede študentku, ktorá je taká hyperaktívna, že keby mohla, po nociach by leštila tabuľu. Hlási sa aj keď nevyvolávate, neustále sa na niečo vypytuje, aj keď väčšinou mimo témy, a keď ju nechcete vyvolať, svoje bystré nápady dodá písomne. Tá trieda je Európsky parlament a študentka by sa mohla volať napríklad Monika.

Monika by mohla byť cez optiku školstva vnímaná ako jeden z najzvedavejších študentov v triede. S 888 otázkami je na krásnom 10. mieste spomedzi všetkých 765 europoslancov.  Trochu nás však rozbolia peňaženky, keď si uvedomíme, že zodpovedanie na jednu otázku stojí Európsku komisiu 600 – 1400 € ...

S počtom 2 607 aktivít, je Monika siedmou najaktívnejšou europoslankyňou, čo je skvelá pozícia. Čakali ste, že bude hájiť hlavne slovenské záujmy? Nebuďte naivní, Moniku oveľa viac trápia neľudské podmienky opustených rumunských psov, osud baltickej tresky alebo afrických žien. To sú témy, ku ktorým sa naša zástupkyňa s obľubou vyjadruje, hoci vôbec nesúvisia so Slovenskom.

Začali ste sa nekontrolovane červenať? To, ako veľmi sa červenáte za našich aktuálnych europoslancov, môžete vyjadriť na stránke www.cervenaNIE.eu

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.