Už aj vaše mesto má svoju zľavovú kartu

Cieľom projektu je spájať podnikateľov so svojimi zákazníkmi a poukázať na kvalitu lokálnych služieb. Preto BONUSCITYCARD platí vo mnohých partnerských prevádzkach v meste, v ktorých si držitelia kariet uplatňujú  okamžité zľavy. Karta je určená občanom mesta a  blízkého okolia. Teda všetkým, ktorí v meste žijú, alebo v ňom nakupujú. Viac nám v rozhovore prezradila riaditeľka projektu BONUSCITYCARD Mgr. Jana Ižvoltová.

Ako celý systém funguje a aké výhody prináša?

V predajniach označených našou nálepkou si môžete po predložení karty uplatniť okamžitú zľavu, ktorá vám bude odrátaná priamo pri platení. Obsluha po predložení karty zosníma nákup prostredníctvom webovej aplikácie. Na základe takýchto záznamov  zákazník získava prehľady o svojich nákupoch -  na našej stránke má vytvorený vlastný užívateľský profil, kde si môže pozrieť, koľko za určité obdobie ušetril. Projekt BONUSCITYCARD je vnímaný aj z pohľadu takého patriotizmu, ako podpora služieb v meste, v ktorom žijeme a nakupujeme. Svoju zľavovú kartu môžete využiť pre denné nákupy, stravovanie, kaviarne, zábavu, šport, zdravie, relax.

Koľko môžem používaním karty ušetriť?

Radovo ide počas roka o stovky eur... Celý koncept zľavovej karty zahŕňa služby a nákupy, ktoré ľudia bežne využívajú, vrátane nákupov dennej spotreby. Výhodou karty je, že zľavy môžete využívať opakovane.

Ako môžu občania túto kartu získať?

Kartu si môžete zakúpiť vo vybraných partnerských prevádzkach, v informačnom centre, alebo si ju môžete objednať prostredníctvom e-shopu na našich stránkach www.bonuscitycard.sk

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.

Pravda o mäse v burgroch z McDonald’s

Používajú kvalitné mäso?

322 m2 a mesto ako na dlani. Bratislava má atypický penthouse

Najväčší z bytov projektu Jarabinky Grande láka náročných záujemcov nielen svojou grandióznosťou, ale aj unikátnosťou priestoru.

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.