Moderný bytový dom SEVERIA sa môže stať aj vaším domovom

Nový trendový bytový dom SEVERIA už očakáva svojich obyvateľov. V jednom komplexe podnájomníci nájdu nielen základne vybavené byty, ale aj rozličné služby, ktoré podnájomníkom uľahčia život.

Už dlhšie si hľadáte modernú strechu nad hlavou v príjemnom prostredí a zároveň chcete využívať nadštandardné služby spojené s bývaním?

Bytový dom SEVERIA na Zvolenskej ulici v Martine je potom určený priamo pre vás. Lukratívny bytový dom s 84 nájomnými bytmi s atraktívnym výhľadom nielen na Martinské hole, sa nachádza na martinskom sídlisku Sever. Jednou z výhod, ktoré SEVERIA ponúka, je aj jeho situovanie v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou.

V blízkom okolí sa nachádzajú zdravotné strediská, pošta, autobusové zastávky, školy, škôlka, ihrisko s parkom, ako aj pobočky bánk.

severia1-r427_res.jpg

Vytvorili komfortné zázemie

Sedemposchodový bytový dom ponúka na prenájom 7 jednoizbových, 70 dvojizbových a 7 trojizbových bytov, každý  s minimálne jedným balkónom. Byty na druhom podlaží majú dokonca priestrannú terasu.

Všetky byty sú pripravené na okamžité nasťahovanie, keďže disponujú základným vybavením s kompletnou kuchynskou linkou, kúpeľnou, ako aj svietidlami.

„Zaviedli sme nový trend pre ľudí, ktorí sa nechcú viazať a nie sú pripravení zaťažiť svoj rozpočet hypotékou. Môže ísť len o krátkodobé, ale aj dlhodobé bývanie, napríklad pre ľudí, ktorí prichádzajú za prácou, alebo potrebujú promptne riešiť bytovú otázku, alebo sa chcú po predaji svojej nehnuteľnosti presťahovať do nového bytového domu. Cieľom je vytvoriť našim obyvateľom komfortné zázemie,“ predostrel základnú myšlienku Eduard Šustr, konateľ spoločnosti SEVERIA s.r.o.

K bytovému domu SEVERIA patrí vlastné parkovisko s dostatkom voľných parkovacích miest a navyše je zabezpečené elektronickými závorami. Ku každému bytu tiež prislúcha pivničný priestor. Do blízkosti exteriéru bytového domu čoskoro pribudne pekný a účelný parkový mobiliár.

severia2-r814_res.jpg

Bezpečne v novom dome

Noví podnájomníci sa môžu tešiť na bezpečný domov v pokojnom prostredí plnom zelene. Kamerový systém zaznamenáva nielen dianie pri vstupe a výstupe z parkoviska, ale obyvatelia vďaka audiovizuálnemu systému priamo vidia, kto stojí dole pred vchodovými dvermi bytového domu.

„Náklady na prenájom zahŕňajú vodné, stočné, TÚV, vykurovacie teplo, komplexnú údržbu spoločných priestorov a tiež budú k dispozícii pracovníci SEVERIA s.r.o. pre ďalšie služby spojené s užívaním bytov. Obyvatelia bytového domu si riešia individuálne len zabezpečenie elektrickej energie, voľby digitálnej televízie a optického internetu.”

Súčasťou cien je aj starostlivosť o celú prevádzku domu a jeho údržba. Našou ambíciou je, aby tu obyvatelia bývali a venovali sa svojmu osobnému voľnu, a nie sa starali o bytový dom a okolie. Bližšie informácie o cenách a službách nájdete u jedného z našich partnerov RECOM REALITY, s.r.o. na čísle 0908 90 10 10  alebo na www.severia.sk. Odporúčame dohodnúť si obhliadku priamo v bytovom dome,“ vysvetlil Eduard Šustr.

severia3-r363_res.jpg

Potraviny priamo pod oknami

Pridanou hodnotou bytového domu SEVERIA je komfort ponúkaný svojim obyvateľom, ktorí budú mať priamo vo svojom dome aj niekoľko zaujímavých prevádzok a obchodov s tovarom dennej spotreby. V pláne je aj útulná kaviareň SEVERIA, ktorá čoskoro zaháji svoju prevádzku.

Jednou z prevádzok, ktoré už ale v bytovom dome fungujú, je aj obchod HSH so slovenskými potravinami a špecialitami pre gurmánov. Veríme, že si ho rýchlo obľúbia i obyvatelia okolitých panelákov.

severia4-r834_res.jpg

„Ponúkame široký sortiment našej vlastnej porciovanej hydiny Kráľovské kura a rôzne hydinové výrobky. Ponuku sme sa snažili obohatiť o ovčie syry, zeleninu od domácich pestovateľov, rozličné delikatesy, kvalitné vína, ako aj rôzne druhy pečiva,“ vymenovala pestrú škálu výrobkov Dajana Bekényiová, obchodná riaditeľka. Spoločnosť HSH sa špecializuje na výrobu čerstvej, vzduchom chladenej a hlboko zmrazenej hydiny a výrobu hydinových výrobkov. V ponuke však majú aj mäso z morky,  králika, diviny či kačice.

„Pri svojej práci využívame najmodernejšie postupy a technológie, ktoré spĺňajú všetky hygienické, veterinárne, ale aj exportné kritériá nielen európskeho trhu. Naše výrobky majú nutričnú hodnotu, sú biologicky plnohodnotné a obsahujú ľahko stráviteľné bielkoviny i minerálne látky,“ vymenovala Dajana Bekényiová.

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana