Sme.sk uvádza nový mobilný reklamný formát Cube

Pre inzerentov prináša väčšiu plochu pre reklamné posolstvo, pre užívateľov možnosť interaktivity.

Najnavštevovanejší slovenský spravdajský server Sme.sk inovuje od júna cenník mobilnej reklamy. Okrem zatraktívnenia Week flat rate cien prináša do mobilných aplikácií Sme.sk aj štvorcový banner Square 320x320 pixelov, a zároveň exkluzívne jeho verziu Cube umožňujúcu interaktivitu užívateľa.

Návštevník, ktorému sa reklama Cube zobrazí, môže prstom posúvať horizontálnu rovinu imaginárnej kocky, na ktorej stranách s rozmerom 320×320 pixelov je podstatne vačšia plocha na prezentáciu oproti bežným mobilným formátom s výškou okolo 50 pixelov.

Okrem vyššej očakávanej miery konverzie je výhodou Cube aj úspora nákladov na produkciu – podklad pozostáva len zo štyroch statických  *jpg obrázkov, ktoré „rozpohybuje” a zladí špeciálny skript na strane prevádzkovateľa webu. Formát je aplikovateľný ako na mobilnej verzii m.sme.sk, tak aj v mobilnej aplikácii Sme.sk.

Podrobnosti o novom formáte Cube i ďalších novinkách v mobilnej reklame na Sme.sk nájdete v novom Cenníku reklamy v mobilných aplikáciách Sme.sk a na m.sme.sk platnom od 1.6.2014. Ak máte otázky, kontaktujte prosím obchodný tím na 02/59 233 227, alebo na internet@petitpress.sk.

Zdroj: R
eklama.sme.sk

(VM)

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.