Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

SME.sk dopĺňa Piano vlastným balíčkom spoplatnenia

Štvrtý rok práce s modelmi spoplatnenia prinesie zmenu aj pre Korzár.

Všetok obsah zo stránok zapojených do národného balíčku Piano, alebo lacnejšia možnosť -  prístup len na SME.sk. Najväčšia spravodajská internetová stránka na Slovensku vstupuje do štvrtého roku spolupráce so spoločnosťou Piano Media s novou ponukou.

Keď čitatelia SME.sk narazia na článok z prémiového obsahu, možnosti majú od teraz dve. K možnosti získať klasické Piano s článkami či filmami z viacerých slovenských webov (3,90 eur / mesiac) pribudne plný prístup na jeden web - SME.sk a všetky jeho podstránky (2,90 eur / mesiac). “V redakcii sa veľmi tešíme tomu, že každý mesiac stúpa počet ľudí, ktorí sú ochotní platiť za naše texty. Teraz sa mení len to, že pridávame ponuku pre tých, ktorí chcú platiť len za obsah SME a ušetriť tak euro mesačne,” vysvetľuje šéfredaktor SME Matúš Kostolný.

Vyskúšať jednu z dvoch možností je veľmi jednoduché. Za prvý mesiac platíte len 1 cent. Ak vás naša ponuka nepresvedčí, predplatné sa dá zrušiť na stránke Piana troma klikmi.

Pre tých, ktorí si vážia chvíle s papierovými novinami, je teraz v ponuke aj tretia možnosť. Za 15,90 eur / mesačne získate k plnému prístupu na SME.sk aj tlačený denník SME, každé ráno do schránky.

Prémiový obsah SME.sk momentálne tvoria všetky exkluzívne materiály SME.sk - v poslednom čase napríklad veľké interaktívne materiály Ešte nikdy sme sa nemali tak dobre, V akých bytoch žijú Slováci či film Slovensko 2.0. Tradične je v ponuke sekcia komentáre, hodnotné čítanie a rozhovory z príloh TV OKO, Víkend a Fórum, neobmedzené diskusie. Každý večer zajtrajšie noviny na webe. Plný prístup k videám a slovenským filmom na SME.sk. Denník SME na Kindle, plný prístup k aplikácii pre Android a onedlho aj iPhone. Zakúpením predplatného zároveň podporíte vznik kvalitnej žurnalistiky na Slovensku.

Čitatelia, ktorí majú záujem o spravodajstvo a nepotrpia si na náročnejšiu publicistiku, získajú na SME.sk aj naďalej plný servis. “Platí, že zamykať budeme len obsah, ktorý nie je nikde inde dostupný. Nikdy sa nestane, žeby sme zamykali napríklad agentúrne spravodajstvo alebo napríklad Minútu po minúte z dôležitých udalostí,” dodáva Kostolný.

Zmena prichádza aj pre čitateľov východoslovenského Korzára, ktorý patrí pod rodinu SME.sk. Prestáva sa predávať metered paywall, ktorý každému najprv zobrazil 10 článkov zadarmo a po ich vyčerpaní žiadny. “Po roku sa vraciame modelu zamykania exkluzívnejších článkov a neobmedzenému bezplatnému spravodajstvu. Systém bude teda taký istý, ako na SME.sk. Ak človek zaplatí akýkoľvek balíček plateného obsahu na SME.sk, súčasťou budú aj platené články Korzára,” hovorí vedúci produktov SME.sk Radoslav Augustín.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.