Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Viete, ako lietať po celej Európe za 77 eur?

Na www.pelikan.sk prebieha veľká jarná akcia - spiatočné letenky do viac ako 15 top európskych destinácií ako Paríž, Rím či Barcelona za 77 eur vrátane poplatkov.

Na www.pelikan.sk prebieha veľká jarná akcia  - spiatočné letenky do viac ako 15 top európskych destinácií ako Paríž, Rím či Barcelona za 77 eur vrátane poplatkov.

Na stránke najväčšieho slovenského predajcu leteniek www.pelikan.sk prebieha akcia spojená s oslavou 35. výročia vzniku nemeckej leteckej spoločnosti Air Berlin. Slovákov poteší, že sa oslavuje výpredajom leteniek z Viedne: spiatočné letenky do viac ako 15 najobľúbenejších európskych destinácií ako Paríž, Rím či Barcelona môžu rezervovať za 77 eur vrátane všetkých poplatkov.

Aktuálna cena 77 eur za spiatočnú letenku je o 30 až 40 percent nižšia, ako bežná cena letenky a hravo tromfne aj ponuku tzv. nízkonákladových prepravcov. Na rozdiel od nich však cena tejto letenky zahŕňa aj podpalubnú batožinu a prílet je do letiska bližšie k centru mesta, takže cestujúci takto ušetria na transferoch. Okrem toho, výber dátumov je pomerne široký, takže si môžu naplánovať predĺžený víkend aj na jar 2015. Letenky za 77 eur sa budú predávať do nedele, no pri niektorých dátumoch ostávajú už len posledné miesta. Ponuku akciových leteniek nájdete tu

Okrem tejto akcie na www.pelikan.sk letia aj pobytové balíčky “letenka + hotel“ pri mori. Pri tejto forme cestovania je možné ušetriť oproti klasickým dovolenkám stovky eur.  Na stránke www.pelikan.sk tak nájdete napríklad 8 dňový pobyt na španielskom pobreží Costa del Sol od 219 eur. Balík obsahuje spiatočnú letenku, ubytovanie v trojhviezdičkovom hoteli a raňajky. Za ceny do 250 eur nájdu cestujúci aj pobyty na Kanárskych ostrovoch či Sardínii. Medzi exotickými balíčkami sú najobľúbenejšie Thajsko a Karibik, osemdňové pobyty začínajú na sume 839 eur za osobu. Kompletnú ponuku si môžete pozrieť tu

Pri kúpe letenky aj pobytu je dobré predvídať a pripraviť sa na prípad, že pasažier odcestovať z rôznych dôvodov nebude môcť. Preto na www.pelikan.sk okrem klasického cestovného poistenia ponúkame aj poistenie storna letenky, ktoré stojí len 11 eur a umožní vrátenie celej sumy letenky, napríklad ak cestujúci ochorie. Pri rozšírenej storno poistke im poisťovňa letenku preplatí okrem bežnej choroby či strate zamestnania, aj v prípade, keď sa budú musieť postarať o svojho chorého psa či zrušia svadobnú cestu.

Eva Kováčová: Motivácia vzdelávať sa je spojená s nádejou

Opatrovateľské kurzy, cudzie jazyky, IT zručnosti, aj osobnostný rozvoj. To všetko sa chcú ľudia naučiť.

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.